ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η συνεργασία μετατράπηκε σε φιλία», γράφει ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Γεωργαντάς για τον Κυριάκο Πιερρακάκη.
«Ο Κυριάκος είναι η ψυχή του ψηφιακού θαύματος», γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γεωργαντάς για τον Κυριάκο Πιερρακάκη με τον οποίο συνεργάστηκαν στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, από όπου και αποχώρησε για να αναλάβει υπουργός.
«Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη επιτυχία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχιστεί, δημιουργώντας το μέλλον, με τον πολίτη, πάντα, στο επίκεντρο της πολιτικής», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργαντά:
«Με τον Κυριάκο Πιερρακάκη συνεργαζόμασταν καθημερινά για περισσότερο από δυόμιση χρόνια. Γρήγορα, η συνεργασία μετατράπηκε σε φιλία.
Ο Κυριάκος είναι η ψυχή του ψηφιακού θαύματος, που πετύχαμε για την Ελλάδα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα κάθε συμπολίτη μας. Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη επιτυχία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχιστεί, δημιουργώντας το μέλλον, με τον πολίτη, πάντα, στο επίκεντρο της πολιτικής.
Ευχαριστώ, Kyriakos!»
Διαβάστε επίσης:
Ο θυμός του Μητσοτάκη, οι εκλογικοί γρίφοι και η γκρίνια των βουλευτών για τον ανασχηματισμό που… δεν έγινε
Μιχαηλίδου: Επέκταση προγράμματος «Στέγαση και Εργασία» για 800 ωφελούμενους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.