ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόστιμο 28.000 ευρώ και αφαίρεση δυο βαθμών επέβαλλε η ομοσπονδία της Βραζιλίας στην Σαπεκοένσε γιατί δεν εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της. Όλα αυτά μετά το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα που αφάνισε σχεδόν όλη την ομάδα της.
Ο προπονητής και σχεδόν όλη η ομάδα της Σαπεκοένσε σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, όμως η ομοσπονδία ακολούθησε κατά γράμμα τον κανονισμό.
Να υπενθυμίσουμε πως μόνο τρεις παίκτες επιβίωσαν του δυστυχήματος.
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση τους έρχονται για τον Νέτο, που βγήκε από την μηχανική υποστήριξη αλλά δεν θυμάται τίποτα για το δυστύχημα, ενώ ρωτά τους γιατρούς για το αποτελέσματα του αγώνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ, που θα αντιμετώπιζαν στην Κολομβία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιφνιδιασμένη η Κομισιόν, εκθέτει τον Τσίπρα: «Δεν ήμασταν ενήμεροι για τις εξαγγελίες του»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία πτήση της συγκυβερνήτη Sisy Arias (photo-videos)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Ροναλντίνιο αρχηγός της Σαπεκοένσε!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Γεωργιάδης: Ο δικηγόρος πρέπει να έχει περάσει και από τα «σαλόνια» και από τα «αλώνια»
- Το Allwyn Forward στο πλευρό 19 νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτυχθούν
- Μαρίνα Αλλαμανή: «Μία εταιρική δομή δεν σχεδιάζεται για το σήμερα, αλλά και για το μέλλον»
- Χανιά: Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι βρέφος 17 μηνών – Συνελήφθη η 18χρονη μητέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.