ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι η απολογία του 23χρονου, Aλβανικής καταγωγής, του πρώτου συλληφθέντα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
Γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας η οποία διερευνά την υπόθεση. Νωρίτερα, είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν χθες, Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων.
Ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.
Προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε ότι βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας, οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, αλλά αρνήθηκε τη συμμετοχή του στην φονική επίθεση, τονίζοντας ότι δεν κατέβηκε από το όχημα κι ότι δεν είχε μαζί του κάποιο όπλο.
Για την ποινική του μεταχείριση αναμένεται να αποφασίσουν, όταν ολοκληρωθεί η απολογία, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτοδυναμική: Αλλαγές στους διευθυντές κλάδου SIXT και Porsche
- Γεραπετρίτης από Μαδρίτη: Ελλάδα και Ισπανία υπέρ μιας ισχυρότερης και στρατηγικά αυτόνομης Ευρώπης
- ΝΑΤΟ: Ξεκίνησε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την αποστολή «Αρκτικός Φρουρός»
- Protergia Dynamic One: Το νέο δυναμικό τιμολόγιο για επαγγελματίες πελάτες χαμηλής τάσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.