ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα μιλήσει σήμερα με τους Ευρωπαίους ηγέτες για να συζητήσει τη συνεχιζόμενη ένταση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, καθώς και τη συγκέντρωση ρωσικών μονάδων κοντά στα ουκρανικά σύνορα, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Μπάιντεν θα μιλήσει μέσω βιντεοκλήσης με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Πολωνό πρόεδρο Αντρέι Ντούντα, καθώς και με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες διαστάσεις στην υπόθεση της Μυρτώς: Στο επίκεντρο καινούργια στοιχεία
- Θρίλερ διαρκείας με τα Στενά του Ορμούζ – Παραμένουν υπό τον έλεγχο του Ιράν, δεν περνά κανένα πλοίο
- Ανακάμπτει το Ντουμπάι; Η έκθεση τέχνης τον Μάιο μετά από αναβολή ενός μήνα
- Κουβέιτ: Παραβίαση διεθνούς δικαίου η επίθεση σε ειρηνευτές στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.