ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ελεγκτές του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, στις 19 Ιανουαρίου 2022, στα πλαίσια διϋπηρεσιακής συνεργασίας με το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ΄ Τελωνείου Πειραιά, κατέσχεσαν 22 ανισοβαρείς συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 13 κιλών & 75 γραμμαρίων, που εντοπίστηκαν σε ειδική κρύπτη εντός εμπορευματοκιβωτίου, στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενου από τον Ισημερινό, έμφορτου με μπανάνες.
Η ανακάλυψη και κατάσχεση της ανωτέρω ποσότητας κοκαΐνης έγινε κατόπιν συστηματικών ελέγχων εμπορευματοκιβωτίων προερχόμενων από χώρες υψηλού κινδύνου, με σκοπό τον εντοπισμό ποσοτήτων ναρκωτικών και την αποφυγή της διασποράς τους στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή επικράτεια, με τη χρήση ακτινοσκοπικού μηχανήματος (X-RAY) ελέγχου και σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια επακόλουθων ενεργειών με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, υπήρξε συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και οι έρευνες συνεχίζονται.
Διαβάστε επίσης:
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων ύψους 625 εκατ. ευρώ στις 26 Ιανουαρίου
Παράταση της ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών σε 72 δόσεις – Αδυναμία ένταξης επιχειρηματιών λόγω προβλημάτων του συστήματος
Άδωνις Γεωργιάδης: Ψηφιοποιούνται τα συστήματα αδειοδότησης και ελέγχων από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Συνάντηση με ανώτατους Ευρωπαίους αξιωματούχος σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας
- Η απάντηση του Δήμου Αθηναίων στην Κεφαλογιάννη: «Δεν αξίζει να απαντήσουμε»
- Lidl: Γιορτάζει τέσσερις εβδομάδες ποδοσφαίρου, συγκίνησης και συμμετοχής με την ολοκλήρωση του UEFA Women’s EURO 2025™
- Φρανσουά Ολάντ για Μακρόν: Δεν καταλαβαίνω πώς άφησε τον Μπαϊρού να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης
