• LIFE&STYLE

    Tote Bag: Η τσάντα που πρέπει να έχετε αυτή τη σεζόν

    • NewsRoom


    Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι η τσάντα, εκείνο το αξεσουάρ που ολοκληρώνει κάθε outfit και δίνει χαρακτήρα και στιλ στην εμφάνισή σας. Σίγουρα είναι από τα πιο σημαντικά fashion item σε επίπεδο μόδας, όμως πέρα από αυτό έχει και χρηστικό ρόλο. Πρόκειται για το αξεσουάρ με το οποίο μεταφέρετε μαζί σας όλα όσα είναι απαραίτητα.

    Φυσικά, κάθε σεζόν οι σχεδιαστές έρχονται με νέες προτάσεις και προτεινόμενα must haves, όπως για παράδειγμα τα ψάθινα τσαντάκια για το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο υπάρχουν μερικά σχέδια που έχουν διαχρονική αξία και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα. Μία από αυτές είναι η tote τσάντα ή αλλιώς τσάντα χειρός ή shopping bag, που όσες την έχετε κρατήσει δύσκολα την αποχωρίζεστε.

    Είναι μεσαίου και μεγάλου μεγέθους με αρκετό αποθηκευτικό χώρο, με πολύ κομψό σχεδιασμό ώστε να μη μοιάζουν ογκώδεις και διαθέτουν συνήθως και λαβή, για να την πιάνετε από το χέρι αλλά και μακρύ λουράκι, για να την κρεμάτε από τον ώμο ή χιαστί. Θα είναι το δεξί σας χέρι στη δουλειά και θα κρατάει ασφαλή, όλα σας τα πράγματα. Αν η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική, θα σας συνιστούσαμε το μεγάλο μέγεθος, για να μπορείτε να κουβαλάτε με ευκολία τα χαρτιά, τους φακέλους, ακόμα και το tablet σας. Ένα μεσαίο μέγεθος θα σας εξυπηρετήσει με πιο βασικά πράγματα, όπως το make up και τα καλλυντικά σας και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες στις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που κατά διαστήματα έχουν λανσάρει τέτοιες τσάντες σε ιδιαίτερα σχέδια που οι fashionistas απογείωσαν όπως οι Balenciaga, Gucci, Celine, Hermes και Christian Dior.

    Στην αγορά θα συναντήσετε μία τεράστια ποικίλα χρωμάτων και μοτίβων -από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά μέχρι τα πιο εκκεντρικά και παιχνιδιάρικα- αλλά και σχήματα όπως τα αυστηρά τετράγωνα και τα πιο στρογγυλά, για να μπορέσετε να βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο στιλ, στην προσωπικότητά σας και στις ανάγκες σας. Και επειδή το φθινόπωρο έφτασε και όλες σιγά σιγά επιστρέφετε στις δουλειές σας, μία τέτοια tote bag σας είναι απολύτως απαραίτητη! Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις αγαπημένες μας για τη φετινή σεζόν.

    Δείτε δείγματα από tote bags και το πού μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει «θραύση» φέτος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα trends του φετινού φθινοπώρου και πώς να τα φορέσετε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 Zara κομμάτια που είναι οι απόλυτες τάσεις της νέας σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ