• Business

    Ένα από τα μεγαλύτερα ναυλομεσιτικά γραφεία του κόσμου έρχεται στην Ελλάδα


    Μία νέα ομάδα στον χώρο του S&P με γραφεία στη Λωζάνη, την Αθήνα και την Κίνα, σχεδιάζει να φτιάξει, όπως όλα δείχνουν, το ελβετικό ναυλομεσιτικό γραφείο Ifchor, το οποίο προχώρησε μάλιστα στην πρόσληψη του πρώην επικεφαλής της Braemar ACM.

    Σύμφωνα με το tradewinds, η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει πως ο -μέχρι πρόσφατα- ναυλομεσίτης της Braemar ACM, κ. Γιώργος Ηλιάδης, καθώς και ο «βετεράνος» broker της Ifchor, Tiziano Paravagna, θα αναλάβουν χρέη διευθυντών στο καινούργιο εγχείρημα, ο ένας από την Αθήνα και ο άλλος από τη Λωζάνη. O κ. Paravagna αυτή τη στιγμή ηγείται μιας ομάδας τριών ατόμων, ενώ ο κ. Ηλιάδης φτιάχνει ομάδες αποτελούμενες από Έλληνες και Κινέζους brokers, στον τομέα των αγοραπωλησιών και των νεότευκτων.

    Ο κ. Ηλιάδης ήταν επικεφαλής της ACM στη Σαγκάη και στη συνέχεια της συγχωνευμένης Braemar ACM. Ο ίδιος αρνείται να δώσει πληροφορίες για τους ναυλομεσίτες με τους οποίους έχει έρθει σε επικοινωνία για τα γραφεία της Αθήνας και της Κίνας, αλλά αναφέρει πως οι νέοι μεσίτες θα αναλάβουν καθήκοντα στις αρχές του Μαρτίου.

    Όσον αφορά τον Paravagna, η έδρα του είναι στη Λωζάνη και είναι επίσης ανεξάρτητος διευθυντής της εταιρείας Stellar Acquisitions III, της οποίας ηγούνται οι Άκης Τσιριγάκης και ο Γιώργος Συλλαντάβος.

    Το ναυλομεσιτικό γραφείο Ifchor, με επικεφαλής τον Emanuele Ravano, ο οποίος είναι ο γιος του ιδρυτή, Riccardo Ravano, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες παγκοσμίως στην ξηρή ναύλωση, όντας το τέταρτο μεγαλύτερο στον κόσμο. Άλλοι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η ναύλωση tankers, οι αγοραπωλησίες και τα χρηματοοικονομικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμόγελα για Γιάννη Αγγελικούση και Αγγελική Φράγκου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Παληός: Γιατί υποβαθμίστηκαν από «buy» σε «hold» οι μετοχές της Diana Shipping

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Λιβανός: Έκδοση νέων προνομιούχων μετοχών ετοιμάζει η GasLog Partners



    ΣΧΟΛΙΑ