• What's happening

    Βάσω Καζαντζίδη: Μαζί με τη Ντενίση στην παράσταση για τον Στέλιο – Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του (video)

    • NewsRoom


    Δεν μπορούσε να λείπει από την θεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον αγαπημένος της σύζυγο. Ο λόγος για την Βάσω Καζαντζίδη, την τελευταία σύζυγο του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, τον Σεπτέμβριο του 2001.

    Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της η Βάσω Καζαντζίδη αποφάσισε να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με θέμα τη ζωή του συζύγου της Στέλιου, «Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του όλη», στον Ελληνικό Κόσμο. Μία παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και της Stefi productions σε κείμενα και σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση.

    Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο. Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης«Γιορδάνης»ο Αντώνης Λουδάρος.

    Μετά το τέλος της παράστασης, η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”.«Έμεινα άφωνη, είχα παρακολουθήσει βέβαια πρόβες, αλλά το αποψινό ήταν το κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

    Παράλληλα, αποκάλυψε το παράπονο του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και τα τελευταία λόγια του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

    «Ένας καημός ήταν ότι δεν απέκτησε ποτέ ένα δικό του παιδί, αλλά από τον πρώτο μου γάμο είχα μια κόρη. Μας έκανε εγγόνια, άκουσε τη λέξη “παππού”, χάρηκε, τα μεγάλωσε, τα λάτρευε.

    Οι τελευταίες του λέξεις πριν “φύγει” από κοντά μας ήταν: “Σου ζητώ συγγνώμη, γιατί αν βάλουμε μια ζυγαριά στο τραπέζι και ζυγίσουμε τις πίκρες που σου’ δωσα και τις πίκρες που μου’ δωσες εσύ, απ’ τις δικές σου πίκρες θα γυρίσει η ζυγαριά και θα πέσει στο τραπέζι. Από τις πίκρες που σου’ δωσα εγώ, θα γυρίσει και το τραπέζι ανάποδα. Σου ζητώ συγγνώμη άθελά μου αν σε στεναχώρησα”».



    ΣΧΟΛΙΑ