• What's happening

    Προσοχή! Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι “τοξικοί” celebrities στο διαδίκτυο

    • NewsRoom


    Τα ονόματα των celebrities, φαίνεται να χρησιμοποιούν οι διάφοροι επιτήδειοι του διαδικτύου προκειμένου να υποκλέψουν τα στοιχεία και τους κωδικούς μας, προς όφελός τους!  Πιο συγκεκριμένα, η Intel Security έφερε στο φως την ετήσια λίστα με τα πιο επικίνδυνα ονόματα των celebrities, που αν τα κάνεις αναζήτηση στο internet, είναι πολύ πιθανό να “κολλήσεις” κάποιον ιό! Στις ψηλότερες θέσεις της λίστας αυτής φιγουράρουν κυρίως κωμικοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές βραδινών show αλλά και, όλως παραδόξως, οι καθηγητές του μουσικού talent show, The Voice!

    Τι είναι όμως οι ιοί; Στην ουσία πρόκειται για μικρά προγράμματα λογισμικού, σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξαπλώνονται από υπολογιστή σε υπολογιστή και να παρεμποδίζουν την ομαλή του λειτουργία. Μόλις κάποιο κακόβουλο λογισμικό εισέλθει στον υπολογιστή σας μπορεί να αλλοιώσει ή να διαγράψει δεδομένα, να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (γι΄αυτό πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν πρώτα σάρωση των μηνυμάτων και των συνημμένων τους, πριν επιτρέψουν στο χρήστη να τα λάβει), αλλά και να διαγράψει τα πάντα από τον σκληρό σας δίσκο!

    Οι ιοί μπορούν να προσβάλλουν τον υπολογιστή σας είτε μέσω φορητού μέσου αποθήκευσης, όπως είναι τα usb, είτε μέσω του διαδικτύου. Ο δεύτερος τρόπος είναι και ο πλέον διαδεδομένος από τη στιγμή που το internet αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητα μας. Γ

    Όπως λοιπόν , αναφέραμε και πιο πάνω οι ειδικοί επί του θέματος βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο για να την “πατήσουμε”! Ξέροντας πολύ καλά πως οι διάσημοι πουλάνε, έστησαν πίσω από τα ονόματα πολλών από αυτούς κακόβουλα λογισμικά. Εσείς όμως μπορείτε να αποφύγετε τις κακοτοπιές διαβάζοντας την παρακάτω λίστα και έτσι να παραμείνετε μακριά από τους ιούς!

    Αυτοί είναι οι 10 πιο επικίνδυνοι celebrity για φέτος:

    Kesha (τραγουδίστρια)

    10-kesha

     

    Selena Gomez(τραγουδίστρια)

    9-selena-gomez

     

    Daniel Tosh(ηθοποιός)

    8-daniel-tosh

    Chris Hardwick(ηθοποιός)

    7-chris-hardwick

     

    Miley Cyrus(τραγουδίστρια – ηθοποιός)

    6-miley-cyrus

    Rihanna(τραγουδίστρια)

    5-rihanna

    Will Smith(ηθοποιός)

    4-will-smith

    Carson Daly(παρουσιαστής)

    3-carson-daly

     

    Justin Bieber(τραγουδιστής)

    2-justin-bieber

     

    Amy Schumer(ηθοποιός)

    1-amy-schumer

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/konstantopoulou-apasfalise-xeftilismenos-o-tsipras-video/78220



    ΣΧΟΛΙΑ