• What's happening

    O Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα είναι παραγωγός της σειράς του Netflix «Sweet Tooth»

    Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ


    Tα βιβλία κόμικ «Sweet Tooth» του Τζεφ Λεμίρ θα μεταφερθούν σε σειρά οκτώ επεισοδίων για το Netflix.

    Η εταιρεία παραγωγής του ηθοποιού Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ «Team Downey» αναλαμβάνει την παραγωγή της σειράς σε σκηνοθεσία Τζιμ Μικλ, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τη Μπεθ Σβαρτζ.

    Η σειρά της DC Comics «Sweet Tooth» άρχισε να εκδίδεται σε μηνιαία βάση από το 2009.

    Πρωταγωνιστής είναι ο Gus, υβρίδιο αγοριού/ελαφιού, που φεύγει από την απομονωμένη περιοχή που μεγάλωσε για να ανακαλύψει ότι η Αμερική είναι αποκαλυπτική άγονη γη. Μαζί με ομάδα ανθρώπων και άλλων υβριδίων, όπως ο ίδιος προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη – και να μάθει περισσότερα για τη δική του προέλευση.

    Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ανακοίνωσε ότι θα είναι παραγωγός της σειράς μαζί με τη σύζυγό του, Σούζαν Ντάουνι με ανάρτηση στο Twitter.

    «Τα πιο γλυκά πράγματα αξίζουν αναμονή. Η Σούζαν και εγώ αναλαμβάνουμε την παραγωγή της πρωτότυπης σειράς του Netflix, Sweet Tooth βασισμένης στο κόμικ του Τζεφ Λεμίρ» αναφέρει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

    Αφηγητής της σειράς θα είναι ο Τζέιμς Μπρόλιν και θα πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Φορτ, Κρίστιαν Κόνβερι, Νόνσο Ανόζι και Αντίλ Ακτάρ.

    Ο Τζεφ Λεμίρ είναι βραβευμένος με Eisner δημιουργός κόμικ, ο οποίος γεννήθηκε στην περιοχή του Έσσεξ στον Καναδά και ζει στο Τορόντο.

    Στα έργα του περιλαμβάνονται τα graphic novels Frogcatchers, Roughneck, Essex County, The Underwater Welder, και Gord Downie’s Secret Path, καθώς και οι σειρές Black Hammer και Royal City.



    ΣΧΟΛΙΑ