Ο Στάθης Ψάλτης, είναι αναμφισβήτητα ένας απο τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80. Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου λοιπόν είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στον Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή.
Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο, ενώ οι φίλοι του άφησαν στεφάνια με αποχαιρετιστήρια λόγια. Τραγική φιγούρα ήταν φυσικά και η πολυαγαπημένη σύζυγος του ηθοποιού Χριστίνα Ψάλτη.
Η αυλαία της ζωής του Στάθη Ψάλτη έπεσε το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου, στο νοσοκομείο Άγιο Σάββας, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί από την Κυριακή του Πάσχα, οπότε και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του αντικαρκινικού νοσοκομείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 7 πιο διαχρονικά και οικονομικά ρολόγια που αγαπούν οι businessmen
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση του Τανιμανίδη προς τη Βαλαβάνη που τρέλανε τους πάντες (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η συνήθεια που αυξάνει την ενέργεια σου και δεν είναι ο καφές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά
- Τραμπ: Χαιρέτισε τους «πολύ γενναίους» Βρετανούς στρατιώτες που «είναι πάντα στο πλευρό των ΗΠΑ»
- Άμπου Ντάμπι: Την επόμενη Κυριακή στο Αμπού Ντάμπι θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις – “Δεν είναι μακριά” μια συνάντηση Ζελένσκι-Πούτιν
- Εμανουέλ Μακρόν: «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις του Τραμπ για τους στρατιώτες του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν







