• What's happening

    Τι απαντά η Μαρία Κορινθίου για το προκλητικό κοστούμι (video)

    • NewsRoom
    Μαρία Κορινθίου

    Μαρία Κορινθίου στην παράσταση Γοργόνες και Μάγκες


    Τροποποιήθηκε το κοστούμι που φοράει η Μαρία Κορινθίου στη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», έπειτα από τα αρνητικά σχόλια. Η ηθοποιός φορούσε ένα αποκαλυπτικό σύνολο, καθώς χόρευε, κάτι που προκάλεσε.

    «Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με την Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος», σχολίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης.

    Από την πλευρά της η Μαρία Κορινθίου σχολίασε:«Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»

    Το κοστούμι της παράστασης παρόλα αυτά τροποποιήθηκε, με την ενδυματολόγο να προσθέτει περισσότερες πούλιες και φτερά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο κακός χαμός στο My Style Rocks: Σοφία εναντίον Κατσαΐτη και Τούνη! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιλβέστερ Σταλόνε: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Μέριλ Στριπ: «Έκανα τη νεκρή μέχρι να σταματήσει να με χτυπά!»



    ΣΧΟΛΙΑ