ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στη νίκη του, καθώς και την συνολική του πορεία στο παιχνίδι.
Ο Ντάνος ως καλεσμένος της Μελέτη, της πρόσφερε τα διάσημα «πιτάκια του Ντάνου». Όπως δήλωσε, είναι άυπνος και δεν μπορούσε να φάει, καθώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγήκε νικητής από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα…», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την πολιτική δήλωσε ότι, «Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που είχαμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτυπά»! – «Είστε του σατανά!» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάει η… δεύτερη κοπέλα του Βασάλου – «Τον περίμενα πέντε μήνες» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
