ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στη νίκη του, καθώς και την συνολική του πορεία στο παιχνίδι.
Ο Ντάνος ως καλεσμένος της Μελέτη, της πρόσφερε τα διάσημα «πιτάκια του Ντάνου». Όπως δήλωσε, είναι άυπνος και δεν μπορούσε να φάει, καθώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγήκε νικητής από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ακόμα…», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την πολιτική δήλωσε ότι, «Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που είχαμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελένη Λουκά «ξαναχτυπά»! – «Είστε του σατανά!» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάει η… δεύτερη κοπέλα του Βασάλου – «Τον περίμενα πέντε μήνες» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για ΤΙΤΑΝ: Αγοράστε τη μετοχή με νέο στόχο στα €70
- ΚΕΦΙΜ: Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2004 η νομοθετική συναίνεση της αντιπολίτευσης στη Βουλή
- Έτοιμο αρχές του 2027 το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
- Bitcoin: Πτώση κάτω από τα 67.000 δολάρια, παρά το ράλι των μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.