• What's happening

    Στα «μαχαίρια» ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την οικογένεια Βουγιουκλάκη

    • NewsRoom
    Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Παπαμιχαήλ

    Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Παπαμιχαήλ


    Ένταση άφησε να εννοηθεί ότι επικρατεί ανάμεσα στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την οικογένεια Βουγιουκλάκη μιλώντας στην κάμερα του «Ε», ο ανιψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

    Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον γιο του Δημήτρη και της Αλίκης, ο ίδιος απάντησε ότι, «Η σχέση της οικογένειας με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν είναι στο επίπεδο της αγάπης και της συμπαράστασης που εισέπραξε ο Γιάννης, γιατί με δική του επιλογή αποτραβήχτηκε από την οικογένεια. Η στάση του πλήγωσε πολλούς ανθρώπους και πολλούς θαυμαστές που αγάπησαν την Αλίκη. Όταν χρειαστεί συμπαράσταση ξέρει πού θα την βρει».

    Εξαντλητικές δίαιτες

    Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αναφέρθηκε και στις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε η αξέχαστη εθνική σταρ για να παραμένει πάντα λαμπερή υποστηρίζοντας ότι, «Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ και τη διατροφή της και την εξωτερική της εμφάνιση. Είχε μια τεράστια αυλή από ανθρώπους που προσπαθούσαν να την προσεγγίσουν για να βρίσκονται -εύλογα- κοντά της και να κερδίζουν από τη λάμψη της. Είχε ως πιο σημαντικούς συμβούλους τα αδέρφια της και είχε φίλους ζωής έξω από τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οποίους όπως έλεγε τούς αγαπούσε γιατί εκείνοι αγαπούσαν την Αλίκη και όχι τη Βουγιουκλάκη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαίρη Συνατσάκη: Έτρεξε στον Μαραθώνιο – Η συνάντηση με πρώην σύντροφό της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερπαραγωγή το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν για το τρίτο της μωρό (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ο Βασίλης Κρεμμυδάς



    ΣΧΟΛΙΑ