• What's happening

    Κριστιάν Καρεμπέ: Ο άσσος του ποδοσφαίρου παντρεύτηκε 25χρονη Λιβανέζα καλλονή σκιέρ στον Πειραιά

    • NewsRoom
    Κριστιάν Καρεμπέ


    Ξανά γαμπρός ντύθηκε ο 46χρονος Κριστιάν Καρεμπέ, αυτή τη φορά στο  Δημαρχείο του Πειραιά. Φυσικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, δεν παντρεύτηκε μια οποιαδήποτε γυναίκα αλλά την Τζάκι Σαμούν, μια εκρηκτική Λιβανέζα σκιέρ η οποία είναι μόλις 25 ετών.

    Η Σαμούν είναι αθλήτρια του σκι, όμως δεν έχει γίνει διάσημη για τις επιδόσεις της αλλά για τις αισθησιακές, ημίγυμνες φωτογραφίες της στο χιόνι, οι οποίες προκάλεσαν σάλο στη χώρα της πριν από δύο χρόνια.

    Το αισθησιακό βίντεο της φωτογράφησης της αθλήτριας που εκπροσώπησε τον Λίβανο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, ώθησε τότε τις αρχές να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας.

    Ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η 25χρονη καλλονή, κατά 21 χρόνια μικρότερή του, είχαν κουμπάρο τους τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, Κούλη Δουρέκα.

    Στο πλευρό του Καρεμπέ και της Τζάκι βρέθηκαν λίγοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων κι ο άλλοτε συμπαίκτης του Γάλλου, Τάκης Γκώνιας, όπως κι ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πιέρ Ισά, καθώς επίσης φιλικά τους πρόσωπα από τον Λίβανο.

    Splash
    Splash

    Πηγή: Τhetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα 2017: Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Το ωράριο λειτουργίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θέλεις επίπεδη κοιλιά αλλά σιχαίνεσαι τους κοιλιακούς; Το κόλπο που θα σε σώσει



    ΣΧΟΛΙΑ