• What's happening

    Έτσι μπήκαν οι ληστές στη βίλα του Ντέμη και της Βανδή

    • NewsRoom
    Δέσποινα Βανδή


    Σε αναζήτηση της οργανωμένης σπείρας διαρρηκτών που δρα στα νότια προάστια της Αττικής και έχει στο στόχαστρο σπίτια ποδοσφαιριστών αναζητά η Ασφάλεια.

    Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην οικία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη και της συζύγου του Δέσποινας Βανδή, όταν εκείνοι και τα παιδιά τους απουσίαζαν από το σπίτι.

    Όπως φαίνεται οι ληστές παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού, καθώς είχαν αρκετό χρόνο για να ψάξουν να βρουν τη λεία τους στο εσωτερικό της οικίας, στην οποία μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά.

    Όπως γράφει η Espresso, ο Ντέμης Νικολαΐδης έφυγε από το σπίτι του στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει τον γιο του από φιλικό σπίτι. Επειδή η απόσταση ήταν μικρή δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό της μονοκατοικίας.

    Οι διαρρήκτες λοιπόν παρακολουθώντας τις κινήσεις του, διαπίστωσαν ότι τα συστήματα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας. Βρήκαν ανασφάλιστο ένα παράθυρο της μεζονέτας και μπήκαν μέσα.

    Ο πρώην ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του δέκα λεπτά αργότερα μαζί με τον γιο του. Γρήγορα διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά κοσμήματα, ένα ακριβό ρολόι και λίγα μετρητά, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

    Παράλληλα, τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, έγιναν αντιληπτές δύο ακόμα διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών. Αυτή τη φορά οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θύμα διάρρηξης ο Ντέμης Νικολαΐδης – Πήραν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ημέρα ταλαιπωρίας: Στάση εργασίας σε Μετρό, προαστιακό και τρένα σήμερα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)



    ΣΧΟΛΙΑ