• What's happening

    Μ. Βαρδινογιάννη: Εκδήλωση για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

    • NewsRoom
    βαρδινογιαννη

    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κάτια Ζυγούλη


    Για άλλη μια φορά η αθηναϊκή κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για ενίσχυση της εκστρατείας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

    βαρδινογιαννη
    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Παναγοπούλου

    Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, πάνω από 300 κυρίες από τον πολιτικό, τον διπλωματικό, τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο, έδωσαν το «παρών», εκφράζοντας έτσι την κοινωνική τους ευαισθησία και δηλώνοντας την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά.

    Η κυρία Βαρδινογιάννη, κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τις προσκεκλημένες στην εκδήλωση για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο του Συλλόγου, καθώς και τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη Στέφανο Κορκολή που μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, μάγεψαν το κοινό με τις μελωδίες τους. Επίσης η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τη Λέσχη Αξιωματικών για τη φιλοξενία της και βεβαίως την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης, με επικεφαλής την κυρία Αφροδίτη Πλακιωτάκη, καθώς και τις κυρίες Τζωρτζίνα Έλληνα, Αλίνα Μινέτα και Ρίτα Μωραϊτάκη.

    Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

    βαρδινογιαννη
    Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλες των δύο Συλλόγων. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί: Η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κυρία Φώφη Γεννηματά, η κυρία Νατάσα Καραμανλή, η κυρία Άντα Παπανδρέου, η Πριγκίπισσα Ειρήνη, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κυρία Βασιλική Θάνου, η σύζυγός του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, κυρία Νατάσα Λεβέντη, οι βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Ντόρα Μπακογιάννη και Σοφία Βούλτεψη, η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα και πολλές σύζυγοι Πρέσβεων (ΗΠΑ, Ολλανδία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, Γεωργία , Βέλγιο, Τουρκία), οι κυρίες Αλεξία και Χρυσή Βαρδινογιάννη, Ζέττα και Μαρίνα Αντσακλή, Μαρία Δοξιάδη, Ρόδη Κράτσα, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Κατερίνα Παναγοπούλου, Αθανασία Μαρινάκη, Χριστίνα Ψυχάρη, Ευγενία Μανωλίδου, Ειρήνη Νταιφά, Άννα Νταλάρα, Κάτια Ζυγούλη,Άννα Αγγελικούση, Τατιάνα Πολλάλη, Βέτα Τσουκαλά, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Μελίνα Δασκαλάκη, Άσπα Γυφτοπούλου, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη, Μπέκη Στραβελάκη, Κέττυ Φιλιππίδου, Ελευθερία Γαγάνη, Καίτη Τζιτζικώστα, Μαρίνα Λαλιώτη, κ.ά.

    Επίσης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων σήμερα το πρωί, ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη για την προσφορά τους στο έργο του Συλλόγου, απονέμοντάς τους την Τιμητική του Πλακέτα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πού βρίσκονται σήμερα οι πρωταγωνιστές της διάσημης φωτογραφίας από τη Microsoft του 1978;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάκριση για το DIESEL AVIO, στην ελληνική διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999



    ΣΧΟΛΙΑ