• What's happening

    Κατακτούν τις Κυκλάδες οι αδελφοί Στεφάνου με την απόκτηση του Speedrunner IV


    Εντονη είναι η παρουσία στον χώρο της ακτοπλοϊας των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου της εταιρίας Golden Star Ferries, με την απόκτηση του νέου πλοίου “Speedrunner IV”, το οποίο και θα μετονομαστεί σε “Superunner”.

    SPEEDRUNNER_IV 4

     

    Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Golden Star Ferries, υπεγράφη η συμφωνία με την Aegean Speed Lines για την αγορά του υπερσύγχρονου “Speedrunner IV”, ενισχύοντας έτσι την θέση της εταιρίας των αδελφών Στεφάνου, από τις Στενιές Ανδρου, στην ελληνική ακτοπλοΐα και παράλληλα φιλοδοξεί να διευρύνει την παρουσία της σε νέους προορισμούς.

    “Μετά την δρομολόγηση του νέου Superferry τον Ιούλιο του 2016 και την ευρεία αποδοχή του από το επιβατηγό κοινό, προχωράμε ένα ακόμη βήμα με την προσθήκη στο στόλο της “Golden Star Ferries” ενός αξιόπιστου και ευρέως γνωστού ταχυπλόου” επισημαίνουν οι Αφοί Στεφάνου.

    Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 100,4 μ. πλάτος 17 μ. βύθισμα 4,60 μ., δυνατότητα μεταφοράς 810 επιβατών και 160 Ι.Χ. , ταχύτητα 34 κόμβοι.

    Μετά από την ετήσια επιθεώρηση του, το πλοίο θα ξεκινήσει ως “Superunner”, με τα νέα του σινιάλα, τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες τον Απρίλιο του 2017.

    Οι επιλογές των δρομολογίων που επέλεξε η εταιρία – και τις κατέθεσε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας – αναμένοντας την έγκριση τους είναι δυο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Δημήτρης Στεφάνου στην ηλεκτρονική εφημερίδα “εν Ανδρω”.

     Επιλογή πρώτη

    Πρωινή αναχώρηση από Πειραιά.

    Πάρο-Νάξο-Μύκονο-Τήνο-… Ραφήνα.

    Απογευματινή αναχώρηση.

    Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-… Πειραιάς.

     Επιλογή δεύτερη.

    Πρωινή αναχώρηση από Ραφήνα.

    Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο-Νάξο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.

    Απογευματινή αναχώρηση

    Το ίδιο δρομολόγιο.

    Αν τελικά εγκριθεί η πρώτη επιλογή, τότε το ταχύπλοο, θα είναι το πρώτο πλοίο που θα έχει λιμάνια αφετηρίας και τον Πειραιά και την Ραφήνα, σ΄ ένα ταξίδι πολλών καθημερινών μιλιών, με επιβάτες από και προς, τα πιο δημοφιλή κυκλαδίτικα νησιά, από τις δυο πλευρές της Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο σχέδιο συμφωνίας ετοιμάζονται να στείλουν οι θεσμοί στη κυβέρνηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Οικονόμου: Συμφωνία-έκπληξη για κούρεμα δανείου κατά 50%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ατόφιο χρυσάφι αξίας 1,8 εκατ. δολ. ποιος θα το αγοράσει; (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ