• What's happening

    Η Μύκονος έγινε άρωμα! (pics & video)

    μυκονος

    Μύκονος


    Ένα νέο τρόπο να απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα βρήκε ένα από τα διασημότερα νησιά της χώρας μας. Ο λόγος για τη Μύκονο που, όπως φαίνεται, είναι πλέον και άρωμα.

    Στους πρόποδες του φετινού καλοκαιριού έγινε γνωστό ότι στο εξωτερικό κυκλοφορούν δύο αποσμητικά, εμπνευσμένα από το Νησί των Ανέμων. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι τα δύο αποσμητικά έχουν μεγάλη ανταπόκριση στο καταναλωτικό κοινό και είναι ήδη ευρέως δημοφιλή.

    Πρόκειται για τα δύο μπουκάλια , με τίτλο «Mykonos White Sand And Sea Salt» και «So? Mykonos Nights».

    Tο Mykonos White Sand And Sea Salt είναι ένα αποσμητικό χώρου, της εταιρείας που υπόσχεται να μεταφέρει στο σπίτι την αύρα από τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές του νησιού των Ανέμων. Κλεισμένο σε φινετσάτο μπουκάλι, διαρκεί έως και 4 εβδομάδες, δημιουργώντας μια όμορφη και μυρωδάτη ατμόσφαιρα, που παραπέμπει στο μυκονιάτικο καλοκαίρι.

    μυκονος
    Το αποσμητικό χώρου, εμπνευσμένο από τη Μύκονο, με τίτλο

    Από την άλλη, το So? Mykonos Nights είναι ένα αποσμητικό σώματος, που έχει ως βάση του τη βανίλια και το φασόλι tonka, καθώς και νότες εσπεριδοειδών και γιασεμιού. Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του συγκεκριμένου αποσμητικού, το μυρίζεις και σκέφτεσαι το καλοκαίρι, δηλαδή την Μύκονο!

    μυκονος
    Το αποσμητικό σπρέι σώματος με τίτλο «So? Mykonos Nights»

    Η εμπειρία διακοπών στο διάσημο ελληνικό νησί φαίνεται πως επηρεάζει τις χιλιάδες των επισκεπτών της και τους μένει αξέχαστο. Αυτό είναι ικανό να εξηγήσει τόσο την επιλογή των δημιουργών να χρησιμοποιήσουν εμπορικά το όνομα του νησιού των Ανέμων, όσο και την απήχηση, σε σύντομο χρονικό διάστημα, που έχουν επιτύχει τα δύο προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η κυκλοφορία των συγκεκριμένων προϊόντων, λίγους μήνες πριν έρθει το φετινό καλοκαίρι, λειτουργεί καταπληκτικά ως διαφήμιση για την προτίμηση της Ελλάδας ως καλοκαιρινού προορισμού από τους τουρίστες παγκοσμίως, αλλά και την επιλογή του νησιού της Μυκόνου ειδικότερα.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που απεικονίζει τα προϊόντα με τίτλο τη Μύκονο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμπλοκή με τις ιδιοκτησίες σε νησιά όπως η Μύκονος «παγώνει» την κτηματαγορά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις επενδύσεις αλλάζουν το τουριστικό τοπίο σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη και Αττική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς τα ακίνητα σε Μύκονο και Σαντορίνη ξεπέρασαν σε αποδόσεις το Saint-Tropez



    ΣΧΟΛΙΑ