• What's happening

    Η Ευαγγελία Αραβανή ταξίδεψε στην Κρήτη και επισκέφθηκε το δίκτυο εθελοντών «Είμαι ακόμα παιδί»

    • NewsRoom


    Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», η Ευαγγελία Αραβανή ταξίδεψε στην Κρήτη, την Τετάρτη 11 Απριλίου και επισκέφτηκε το Δίκτυο Εθελοντών, για την κοινωνικοποίηση και εξωστρέφεια των παιδιών σε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα της περιφέρειας Κρήτης, «Είμαι Ακόμα Παιδί».

    Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του χορευτικού show “Dancing with the Stars”, βρέθηκε στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου γνώρισε από κοντά τα φιλοξενούμενα κορίτσια της δομής.

    Παράλληλα, η Ευαγγελια Αραβανή συνομίλησε με τους εθελοντές που υποστηρίζουν το δίκτυο, την ενημέρωσαν για το πως λειτουργεί και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το έργο και τις υπηρεσίες του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δράσεις του δικτύου εθελοντών ήδη εφαρμόζονται στο «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας Παιδιού» στο Ηράκλειο , στη «Στέγη Αρρένων Ανήλικων στον Μασταμπά» στην περιοχή του Ηρακλείου, στο «Ορφανοτροφείο της Μονής Καλυβιανής» στις Μοίρες, στο «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Χανίων» και στο «Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο» στη Βουλιαγμένη Αθηνών. Στόχος είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε όλα τα Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα της Ελλάδος, τα οποία φιλοξενούν παιδιά που για διάφορους λόγους είναι αδύνατον να παραμείνουν κάτω από την στέγη της οικογένειας τους.

    Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1 με σύνθημα την αλληλεγγύη και την προσφορά, πραγματοποιεί μία σειρά από στοχευμένες δράσεις καθώς και εθελοντικές ενέργειες, εμπλέκοντας ενεργά τους εργαζόμενους και τους συντελεστές των προγραμμάτων του, καλύπτοντας τις διαφορετικές και πολύπλευρες ανάγκες – διατροφή, ψυχολογική, υλικοτεχνική υποστήριξη κ.ά. 10 Ιδρυμάτων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

    Ο ΑΝΤ1 με στόχο να μεγιστοποιήσει το αποτύπωμα της ενέργειάς του, δημιούργησε, αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό, ειδική γραμμή υποστήριξης, με στόχο να ενισχύσει το έργο και τις καθημερινές ανάγκες αυτών των Ιδρυμάτων.

    Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να συμβάλλετε στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα από το κινητό τη λέξη ΠΑΙΔΙ στο 54961 (Χρέωση: 3,65€/sms συν ΦΠΑ), ή καλώντας από σταθερό στο 90 11 51 77 00 (Χρέωση: 3,91€/κλήση συν ΦΠΑ & τέλος τηλεφωνίας).



    ΣΧΟΛΙΑ