ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η πρόθεση της κυβέρνησης δια στόματος του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για αύξηση του ορίου ενίσχυσης των επιχειρήσεων στα 3 εκατ. ευρώ, είναι ένα θετικό μέτρο και ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας μέσα στις συνθήκες ασφυξίας που βιώνουμε, τονίζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος.
Παράλληλα η άμεση εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4, αναδεικνύεται πλέον σε “ζήτημα ζωής και θανάτου” για τον ξενοδοχειακό κλάδο που δίνει μάχη επιβίωσης, στερούμενος αντικειμένου δραστηριότητας.
Ο κ. Τάσιος με αφορμή την επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών, για την αξιοποίηση του νέου πλαισίου ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας (20.11.2020).
Όπως διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΞ, φιλοδοξία είναι η επιστολή, μαζί και με τις υπόλοιπες προτάσεις της ομοσπονδίας, να δημιουργήσει το αποτελεσματικό πλαίσιο στήριξης που θα κρατήσει ζωντανό το ελληνικό ξενοδοχείο και θα το βοηθήσει να συνεχίσει, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, τη μεγάλη προσφορά του στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, όπως έκανε όλα τα τελευταία χρόνια, πάντα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Στο 93% η πρόοδος κατασκευής στο Βόρειο Τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε65
- Στέφανος Γκίκας: «Για πρώτη φορά, το “Κόστος Νησιωτικότητας”, προσεγγίζεται ως μετρήσιμη παράμετρος Δημόσιας Πολιτικής»
- Στέφανος Γκίκας: Εγκαινίασε το Κέντρο Ναυτικής Παράδοσης «Σπύρος Ζερβόπουλος» – Στο επίκεντρο η ανάδειξη της ναυτικής παράδοσης
- F1: Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.