• Uncategorized

    Βρετανία: Γυναίκα εμφανιζόταν ως έφηβο αγόρι για να αποπλανεί ανήλικα κορίτσια! (pic)

    • NewsRoom
    Βρετανία


    Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι μία γυναίκα 21 ετών, παρίστανε ένα έφηβο αγόρι, προκειμένου να ξεγελάει έφηβα κορίτσια.

    Οι Αρχές στη Βρετανία πιστεύουν ότι η Gemma Watts μπορεί να ξεγέλασε από 20 μέχρι και 50 ανήλικα κορίτσια, παριστάνοντας τον 16χρονο έφηβο στα social media, με σκοπό να ικανοποιεί τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις της.

    Σύμφωνα με το BBC, η 21χρονη είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media, όπου εμφανιζόταν ως ένας 16χρονος έφηβος, ονόματι Jake Waton. Μέσω αυτών των λογαριασμών, εντόπιζε ανήλικα κορίτσια, τα γνώριζε και αντάλλαζε μαζί τους τολμηρές φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια ζητούσε να τα συναντήσει από κοντά.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Guardian, η 21χρονη χρησιμοποιούσε την δική της φωτογραφία στο Snapchat και το Instagram, ποζάροντας με αγορίστικα ρούχα, καπέλο και τα μακριά μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα, καταφέρνοντας να ξεγελάσει τα θύματά της ως προς το φύλο της.

    Η νεαρή γυναίκα που ζούσε στο Ένφιλντ του βόρειου Λονδίνου με τη μητέρα της, «βομβάρδιζε» τα υποψήφια θύματά της με κοπλιμέντα, τρυφερά μηνύματα και βιντεάκια, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους.

    Η νεαρή γυναίκα έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, κυρίως από 14-16 ετών, και ταξίδευε πολλά χιλιόμετρα με το τρένο προκειμένου να συναντήσει τα θύματά της και να τα κακοποιήσει σεξουαλικά. Αρκετά κορίτσια είχαν πειστεί ότι διατηρούσαν διαδικτυακή σχέση με ένα έφηβο αγόρι και έτσι δέχονταν να τη συναντήσουν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Η Guardian αναφέρει ότι η Watts ήταν τόσο πειστική, που ακόμα και ορισμένοι γονείς των κοριτσιών την είχαν γνωρίσει, χωρίς να υποψιαστούν τίποτα.

    Δείτε πως εμφανιζόταν η Watts:

    Βρετανία



    ΣΧΟΛΙΑ