ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις Σουηδοί που βρίσκονταν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Και οι 3 είχαν έρθει από Στοκχόλμη και φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο μέχρι να περάσει η φάση της 14ήμερης καραντίνας. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν 62 άτομα συνολικά.
Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ βρίσκονται επίσης 13 ασθενείς από τη κλινική «Ταξιάρχαι», ενώ έχουν μεταφερθεί συνολικά ακόμη 5 ασθενείς από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά τη διασπορά που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Β5 παθολογική κλινική, από ασυμπτωματικό ασθενή.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.