• Uncategorized

    TED+ Martine Rothblatt: Η κόρη μου , η γυναίκα μου, το ρομπότ μας και η αναζήτησή μας για την αιωνιότητα

    • NewsRoom


    H Martine Aliana Rothblatt είναι Αμερικανίδα δικηγόρος , συγγραφέας και επιχειρηματίας. Είτε επινοεί ένα δορυφορικό ραδιόφωνο, αναπτύσσει σωτήρια φάρμακα ή ψηφιοποιεί τον ανθρώπινο νου, η Rothblatt έχει την ικανότητα να μετατρέπει ιδεολογικές ιδέες σε κοινότυπη τεχνολογία. Μετά τη κατασκευή του δορυφορικού ραδιοφώνου με ένα startup συνέχισε με την δημιουργία του Sirius XM Holdings. H Martine Rothblatt ήταν στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης αλλά η κόρη της ανέπτυξε μια σπάνια πνευμονική νόσο κάτι που την ενέπνευσε να ξεκινήσει το United Therapeutics και να αναπτύξουν ένα φάρμακο που άλλαξε τις ζωές χιλιάδων ασθενών. Τώρα με το Terasem Foundation, ερευνά για την ψηφιακή διαφύλαξη της προσωπικότητας ως μέσο για να μπορέσουν τα περιεχόμενα του νου μας να ξεπεράσει το σώμα μας.

    Η Martine Rothblatt εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει τη συνείδηση της γυναίκας που αγαπά σε ένα ψηφιακό αρχείο και ένα σύντροφο … ρομπότ. Στη συνομιλία στο TED με τον Chris Anderson, η Rothblatt μοιράζεται την δικη της δυνατή ιστορία της αγάπης, την ταυτότητα, τη δημιουργικότητα, και απεριόριστες δυνατότητες.

     

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-tal-danino-programmatizontas-ta-vaktiria-na-anichnevoun-ton-karkino-ke-isos-na-ton-therapevoun-video/47582

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/article-o-carl-miller-sto-tedxathens-psifiaki-dimokratia/47883

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ted-elora-hardy-mageftika-spitia-ftiagmena-apo-mpampou-video/47571



    ΣΧΟΛΙΑ