• Uncategorized

    Τραγωδία στην Πλ. Βικτωρίας: Μία νεκρή από την έκρηξη στα Εverest – Στους πέντε οι τραυματίες (video)

    • NewsRoom


    Τραγωδία με μία νεκρή σημειώθηκε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί της Πέμπτης (1/12/2016) στο κέντρο της Αθήνας μετά από ισχυρή έκρηξη στο κατάστημα των Εverest στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Χέυδεν.

    Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος.

    Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι με τέσσερις να έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Όπως δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Δημοσθένης Σούτσος, Δ/ντης ιατρικής υπηρεσίας η κατάσταση των τριών τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

    «Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία καθώς είναι ελεγχόμενη. Ο τέταρτος τραυματίας θα κρατηθεί λόγω των εγκαυμάτων που φέρει. Αυτός που ήρθε στο νοσοκομείο ήταν εργαζόμενος. Οι υπόλοιποι ήταν παρευρισκόμενοι στον χώρο που μπορεί να έπιναν έναν καφέ. Όλοι είναι νεαρά άτομα. Ο μεγαλύτερος είναι ο εργαζόμενοις που είναι 42 ετών» ανέφερε.

    Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Ωστόσο, πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Απίστευτες εκπτώσεις έως και 80% σε 100 e-shops



    ΣΧΟΛΙΑ