• Uncategorized

    Παύση στο θρίλερ για το τετράχρονο κορίτσι που κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net» – Συνελήφθη ύποπτος

    • NewsRoom


    Σωστή κίνηση αποδείχτηκε τελικά η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από την αστυνομία φαίνεται της 4χρονης που είχε πέσει θύμα παιδόφιλου, όπως φανερώνεται από αναρτήσεις video στο darkweb, και αυτό γιατί η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο άνδρα λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση.

    Η μητέρα της μικρής και ο παππούς της επικοινώνησαν με τις αρχές, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες ο ύποπτος που συνελήφθη είναι ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Ο ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή Wesermarsch κοντά στη Βρέμη.

    Η ασυνήθιστη κίνηση των αρχών να δώσουν τις φωτογραφίες της μικρής στη δημοσιότητα ήταν τελικά αυτή που έφερε τόσο άμεσα αποτελέσματα.Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή ήταν θύμα «σοβαρής σεξουαλικής κακοποίησης» από τον περασμένο Οκτώβριο έως τον φετινό Ιούλιο.

    Η τετράχρονη βρίσκεται πλέον υπό παρακολούθηση ψυχιάτρων ενώ η ανάκριση του 24χρονου αναμένεται να φέρει στο φως νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση.   Ο γενικός εισαγγελέας Georg Ungefuk από την Κεντρική Υπηρεσία για την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο δήλωσε σχετικά με τον δράστη: «Είναι Γερμανός πολίτης και έχει τεθεί υπό κράτηση. Το κορίτσι είναι επίσης Γερμανίδα και τεσσάρων ετών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στη Γερμανία με τετράχρονο κορίτσι -κακοποιείται σε βίντεο στο «dark net»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καίγεται η Καλιφόρνια: 10 νεκροί – Πάνω από 1.500 κτήρια στις φλόγες



    ΣΧΟΛΙΑ