• Uncategorized

    Νέα εξαγορά της Adam Pack από την DECA Investments του Δημήτρη Δασκαλόπουλου

    • NewsRoom

    Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Δασκαλόπουλος


    Στην εξαγορά της ελληνικής εταιρίας Adam Pack προχώρησε η  Deca Investments, αποκλειστικός διαχειριστής του fund Diorama που έχει συστήσει απο το 2014 στο Λουξεμβούργο ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ και επιχειρηματίας Δημήτρης Δασκαλόπουλος, και το οποίο διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 135 εκατ.ευρώ.

    Συγκεκριμένα η Deca Investments μετά την εξαγορά θα προχωρήσει και σε αύξηση κεφαλαίου στην εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1997 ειδικευόμενη στην εκτύπωση βιβλίων τέχνης υψηλής πιστότητας, και ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων χάρτινης συσκευασίας υγρών τροφίμων. Πρόκειται για τη μοναδική ελληνική εταιρεία κατασκευής χάρτινων συσκευασιών gabletops και πωμάτων που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία φρέσκου γάλακτος και χυμών. Εδρεύει στο Λαύριο και απασχολεί 71 εργαζόμενους, ενώ το 2016 είχε πωλήσεις  13,4 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 28% ήταν εξαγωγές.

    Η επένδυση στην Adam Pack είναι η τέταρτη επένδυση του fund Diorama Investments. Τον Νοέμβριο 2015 το Diorama ανακοίνωσε την πρώτη του επένδυση στην εταιρεία AtlasTapes Α.Ε., μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία αυτοκόλλητων ταινιών, προϊόντων και άλλων υλικών συσκευασίας.  Τον  Μάρτιο του 2016 το Diorama ανακοίνωσε την επένδυση στην  Damavand Α.Ε. μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων με βάση την τομάτα, ενώ το Δεκέμβριο ανακοίνωσε την επένδυση στην InternetQ μια δυναμική Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας.

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ