• Uncategorized

    Μαρία Μενούνος: Αφαίρεσε όγκο από τον εγκέφαλο – Αποσύρεται από τη θέση της παρουσιάστριας (video)

    • NewsRoom


    Καθώς φρόντιζε την μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει καρκίνο στον εγκέφαλο σταδίου 4, η ομογενής Μαρία Μενούνος διαπίστωσε πως είχε να παλέψει και με δική της κρίση στην υγεία.

    Τον Φεβρουάριο, είχε συμπτώματα που δημιούργησαν προβλήματα. «Είχα ζαλάδες κατά την εκπομπή και πονοκεφάλους», δήλωσε η κ. Μενούνος στο People που είχε τη σχετική ιστορία εξώφυλλο, αποκλειστικά.

    «Η ομιλία μου μπερδευόταν και είχα δυσκολία να διαβάσω το σενάριο από τον ηλεκτρονικό υποβολέα», πρόσθεσε.

    Μία μαγνητική (MRI) απεκάλυψε ότι η κ. Μενούνος είχε όγκο στον εγκέφαλο, σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ, που πίεζε τα νεύρα του προσώπου. «Δεν έκλαψα. Στην πραγματικότητα γέλασα» θυμάται. «Δεν είναι τόσο σουρεαλιστικό και τρελό και απίστευτο το ότι η μητέρα μου έχει όγκο στον εγκέφαλο και τώρα έχω και εγώ;» είπε.

    Με την υποστήριξη του συντρόφου της Keven Undergaro, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Μάρτιο του 2016 μετά από 19 χρόνια σχέσης, η κ. Μενούνος έκλεισε ραντεβού με τον γιατρό της μητέρας της, τον νευροχειρουργό Dr. Keith L. Black, και έκλεισαν να γίνει η επέμβαση στις 8 Ιουνίου, στα 39α γενέθλιά της.

    «Είμαι σίγουρος κατά 98% ότι δεν είναι κακοήθης, αλλά δεν θα ξέρουμε μέχρι να δούμε εκεί μέσα», ανέφερε ο γιατρός, σύμφωνα με την κ. Μενούνος.

    Κατά τη διάρκεια μίας περίπλοκης επέμβασης που κράτησε 7 ώρες, ο Dr. Black μπόρεσε να αφαιρέσει το 99,9% του όγκου, ο οποίος ήταν καλοήθης. «Είπε πως υπάρχει 7% πιθανότητα να επιστρέψει. Αλλά θα ‘πάρω’ αυτές τις πιθανότητες οποιαδήποτε μέρα», σημείωσε η ομογενής.

    Εχοντας επιστρέψει σπίτι της μετά από 6ήμερη παραμονή στο νοσοκομείο η κ. Μενούνος αναρρώνει και περνά χρόνο με την μητέρα της, Λίτσα, της οποίας η τελευταία μαγνητική έδειξε πως ο καρκίνος παραμένει σταθερός.

    «Δεν έχω πλήρη ισορροπία ακόμη, αλλά όσο κρατιέμαι από τον Κέβιν είμαι γετή και καλά», επεσήμανε η ομογενής. «Το πρόσωπό μου είναι ακόμη μουδιασμένο. Είναι κάτι που θα πάρει τουλάχιστον ένα μήνα για να θεραπευτεί, αλλά γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα και θα επιστρέψω στο κανονικό πολύ σύντομα», υπογράμμισε.

    «Είμαι τόσο ευγνώμων για τα τελευταία τρία χρόνια στο Ε!. Διασκέδασα τόσο πολύ τη συνεργασία μου με το συμπαρουσιαστή μου Jason Kennedy και το να δουλεύω κάθε μέρα με τους υπέροχους και ταλαντούχους ανθρώπους της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών, του προσωπικού και των τεχνικών», ανέφερε η 39χρονη Μενούνος στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

    «Ήταν μια τρομερά ξεχωριστή, καλόκαρδη ομάδα και θα τους θεωρώ πάντα οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τη Frances Berwick και τον Adam Stotsky για όλη τη συμπαράσταση που μου έδειξαν μέσα σε αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών. Θα μου λείψουν πραγματικά όλοι και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στη ζωή μου».

    πηγή: www.ekirikas.com

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάνης Βαρουφάκης: Τα μακροβούτια με το κόκκινο στενό μαγιό, παρέα με τη Δανάη Στράτου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλαμίνγκο: 10+1 αντικείμενα που αποδεικνύουν πως η μόδα τους εξαπλώνεται (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Mε κλάματα στο πλατό του Survivor Panorama – «Μετάνιωσα για τον Ντάνο» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ