• Uncategorized

    Μητσοτάκης: Αν χάσω τις εκλογές θα είμαι στρατιώτης

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχηγός ΝΔ


    Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Πανούση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον αέρα του Mega, κάνοντας λόγο για «συμπτώματα νέου παρακράτους που αμφισβητεί την νομιμότητα». Όπως τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ:

    Χτίζεται συστηματικά κάτι που μοιάζει με παρακράτος. Η κυβέρνηση νομοθέτησε 4 στα 5 πάγια αιτήματα των τρομοκρατών. Τα είχα δηλώσει αυτά όταν ο Παρασκευόπουλος έφερνε στη Βουλή ευνοϊκές ρυθμίσεις για τον Σάββα Ξηρό. Είναι αδιανόητες οι καταγγελίες ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναλλάσσονται και συνδιαμορφώνουν αποφάσεις με τρομοκράτες.

    Ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ότι επιχειρείται θεσμική εκτροπή από πλευράς κυβέρνησης, με κατάλυση ανεξάρτητων αρχών και τοποθέτηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε καίριες θέσεις.

    Επανέλαβε δε ότι μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Πανούση πιστεύει τον κ. Πανούση. «Υπάρχει εύλογο ερώτημα γιατί δεν αντέδρασε τότε, αυτό δεν ακυρώνει τις καταγγελίες του» δήλωσε για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

    Μητσοτάκης για εκλογές ΝΔ

    Στην συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία: «Η ΝΔ είναι γερασμένη, κουρασμένη και δεν μιλάει για την κοινωνία» τόνισε ακόμη, ενώ προέβλεψε ότι θα γίνει δεύτερος γύρος εκλογών. «Είμαι βέβαιος ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο, αλλά εγώ παζάρια για θέσεις στο κόμμα δεν θα κάνω» διεμήνυσε.

    «Σε περίπτωση που θα χάσω τις εκλογές θα είμαι στρατιώτης, ούτε συνταγματάρχης ούτε τίποτε…» τόνισε.

    Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημείωσε ότι δεν μπορεί να σηματοδοτήσει τολμηρές αλλαγές στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς δεν το είχε κάνει ούτε ως γραμματέας, ούτε μπορεί να διευρύνει την απήχηση του κόμματος.

    Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 



    ΣΧΟΛΙΑ