ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε κατα των αναρχικών που πέταξαν μπογιές και προξένησαν ζημιές στα γραφεία του βουλευτη των ΑΝΕΛ, Γιάννη Λαϊνιώτη στην Πάτρα, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Συγκεκριμένα ανέφερε :«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την φασιστικού χαρακτήρα επίθεση που έγινε στα γραφεία του πολιτευτή του κινήματός μας, Γιάννη Λαϊνιώτη, στην Πάτρα. Οι κάθε είδους φασιστικές ενέργειες, όποιες και αν είναι οι ιδεολογικές ρίζες τους, δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία. Να ξέρουν οι «γνωστοί-άγνωστοι», ότι οι φασιστικές πράξεις και συμπεριφορές δεν πτοούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.