ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ίλον Μασκ, σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Cantor Fitzgerald, ο Χάουαρντ Λούτνικ, «θα επιφέρει πραγματική αλλαγή» αν αναλάβει το πόστο του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ δεν έχει ανακοινώσει τον υποψήφιό του για το υπουργείο αυτό, αλλά ο Λούτνικ και ο επενδυτής Σκοτ Μπέσεντ είναι σοβαροί υποψήφιοι για αυτό.
Ο Μασκ είπε ότι ο Μπέσεντ είναι «μια επιλογή τύπου μία από τα συνηθισμένα (business-as-usual)».
«Το business-as-usual οδηγεί την Αμερική σε πτώχευση, επομένως χρειαζόμαστε αλλαγή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», είπε ο Μασκ στο X.
«Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε περισσότερους να τοποθετούνται επί αυτού, προκειμένου ο Τραμπ να εξετάσει όλες οι συμβουλές».
Διαβάστε επίσης:
Πολάκης για Κασσελάκη: «Εντολοδόχος Μητσοτάκη» με σχέδιο τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – «Θα σε μάθω να σέβεσαι»
Αγρίνιο: Προσωρινά κρατούμενος ο 30χρονος που κατηγορείται πως δολοφόνησε την πρώην συντρόφου του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Geely Starray EM-I (video)
- Πολωνία: Σύλληψη υπαλλήλου του υπουργείου Άμυνας για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.