• LIFE&STYLE

    Γιατί η Hillary Clinton ενοικίασε το αεροσκάφος των οργίων του Dan Bilzerian; (photos)

    • NewsRoom


    Η Hilary Clinton ενοικίασε, για την προεκλογική της εκστρατεία, το αεροπλάνο των οργίων του Dan Bilzerian, του βασιλιά του Instagram και πολυεκατομμυριούχου playboy, που η δημοσιότητα του προήλθε από την τάση του να δημιουργεί σκάνδαλα. Απ’ τα πάρτι του, φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν βασίλισσες ομορφιάς, pornstars και… οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram και άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

    dan girls2 dan plane dan1

    Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η κατά τ’ άλλα έξυπνη Hilary Clinton επέλεξε το συγκεκριμένο αεροσκάφος αφού ο Bilzerian δεν φαίνεται να ανήκει στους υποστηρικτές της. Ο διάσημος playboy είχε πρόσφατα συναντηθεί με τον Donald Trump και του είχε πει ξεκάθαρα πως τον υποστηρίζει στην κούρσα της προεδρίας των ΗΠΑ.

    To αεροσκάφος πάντως δεν θα μεταφέρει την Clinton αλλά τους δημοσιογράφους και το επιτελείο που την ακολουθούν. Το σίγουρο είναι πως η συντηρητική κοινή γνώμη των ΗΠΑ θα επηρεαστεί από την κίνησή της να ενοικιάσει το αεροσκάφος που ανήκει στον συγκεκριμένο κύριο.

    plane

    Το jet ανήκει στην Goat Airways LLC, μια εταιρεία που ανήκει στον Bilzerian. Ο σειριακός αριθμός στο αεροπλάνο είναι N701DB, με τους δύο τελευταίους χαρακτήρες να σημαίνουν Dan Bilzerian.

    Aεροσκάφος για όργια, sex και… όπλα!

    Στο συγκεκριμένο αεροσκάφος έχουν τραβηχτεί εκατοντάδες φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς τι συμβαίνει κατά την διάρκεια των πτήσεων. Πριν από λίγες μέρες ο Bilzerian είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που κυριολεκτικά έριξε το Instagram και προκάλεσε χαμό στον ξένο Τύπο. Γυναίκες γυμνές που τον έχουν περικυκλώσει στο κρεβάτι και θυμίζει χαρέμι.

    dan opla dan girls orgia1

    dan2

    Ποιος είναι ο Dan Bilzerian ;

    Αλήθεια ποιος είναι ο Dan Bilzerian που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει πολυεκατομμυριούχος και να κάνει τη ζωή του; Είναι μάγος του poker ή μάγος της απάτης; Τα λεφτά, το αλκοόλ, οι γυναίκες και τα όπλα του είναι οι καθημερινές του ασχολίες.

    dan

    Η ζωή του είναι μια απέραντη και ατέλειωτη κραιπάλη. Ο playboy παρτάρει, κυκλοφορεί με γιοτ και προσωπικά αεροσκάφη περιτριγυρισμένος από καλλονές. Λέει πως είναι αυτοδημιούργητος και διαφημίζει τον εαυτό του λέγοντας πως βγάζει αμύθητα ποσά χάρη στην ικανότητά του να παίζει poker και πάντα να κερδίζει. Μάλιστα σε συνέντευξή του είχε πει ότι στο παρελθόν κατάφερε να κερδίσει 50 εκατομμύρια δολάρια στο poker μέσα ένα χρόνο.

    money cat

    Ο Dan κατάφερε να γίνει ο αρσενικός Kim Kardashian ποστάροντας αντί για τα οπίσθιά του, τους κοιλιακούς τους, τα εκατοντάδες κορίτσια του, τα όπλα του και τις ντάνες του από μετρητά.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/taxidevete-sichna-afti-ine-mia-apo-tis-pio-misites-eteries-tou-kosmou/41304

     



    ΣΧΟΛΙΑ