• Uncategorized

    Η φλόγα του Ρίο έσβησε, η λάμψη όμως μένει! 20 μοναδικές φωτογραφίες

    • NewsRoom
    Rio


    Μπορεί οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο να έφτασαν στο τέλος του, η μαγεία του όμως συνεχίζει και συγκινεί τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρακάτω θα δούμε τις σημαντικότερες στιγμές της τελετής λήξης των αγώνων όπως τις κατέγραψε το έμπειρο μάτι των φωτογράφων.

    Η Ολυμπιακή Φλόγα που άναψε στις 5 Αυγούστου στο στάδιο Μαρακανά έσβησε ενώ οι Βραζιλιάνοι παρέδωσαν τη σκυτάλη στους Ιάπωνες, για την επερχόμενη διοργάνωση των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων το 2020.

    Η τελετή λήξης ξεκίνησε με μια θεματική ενότητα που περιλαμβάνει ένα συγκρότημα κρουστών και δεκάδες χορευτές ντυμένους τροπικά πουλιά να δημιουργούν εντυπωσιακά σχήματα μέσα στο Μαρακανά.

    rio

    Χορός, γέλια και τραγούδι από όλους σχεδόν τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες και έδειξαν ότι το χάρηκαν με την ψυχή τους και απέδειξαν ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή.

    Rio

    Rio

    Οι αθλητές στην τελετή λήξης ήταν λιγότεροι από εκείνους στην τελετή έναρξης, κάτι ωστόσο που δεν επηρέασε τον ενθουσιασμό τους.

    Rio

    Rio

    Μέσα στα συναρπαστικά στιγμιότυπα υπήρχε και ένας σωσίας του Κορεάτη δικτάτορα Kim Jong.

    rio

    Rio

    Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Βραζιλιάνικης πρωτεύουσας!

    Rio

    Ο διάσημος αθλητής από το Βασίλειο των Τόνγκα έκλεψε για ακόμη μια φορά, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

     Pita Nikolas

    Οι χορογραφίες και τα σκηνικά ήταν πρωτότυπα και εντυπωσιακά.

    Rio

    Rio

    Rio

    Την παράσταση όμως έκλεψαν οι Βρετανοί αθλητές, οι οποίοι γιόρτασαν τα 67 μετάλλια που κατέκτησαν στο Ρίο (σ.σ δεύτεροι στη λίστα πίσω απ’ τους Αμερικανούς), ξεχωρίζοντας για τα εκκεντρικά παπούτσια που φόρεσαν στην Τελετή Λήξης.

    Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

    Rio

    Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες έφτασαν στο τέλος τους.

    Rio

     

    Ακολουθώντας την παράδοση οι Ολυμπιακοί Μαραθωνοδρόμοι παρέλαβαν τα μετάλλια τους κατά την διάρκεια της τελετής.

    Rio

    Rio

    Υπήρχε και ολιγόλεπτη παρουσίαση της μεγαλούπολης της Ιαπωνίας που θα πάρει τη σκυτάλη από το Ρίο ντε Τζανέιρο για τους επόμενους Ολυμπιακούς το 2020, με μια εκπληκτική εμφάνιση του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ως Σούπερ Μάριο, ο οποίος μέσω ενός σωλήνα μεταφέρθηκε υποτίθεται από το Τόκιο στο Ρίο για να φτάσει στην ώρα του!

    Rio

    rio

     Japan

    Japan

    Εκπληκτική ήταν και η εμφάνιση του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε ως Σούπερ Μάριο, ο οποίος μέσω ενός σωλήνα μεταφέρθηκε υποτίθεται από το Τόκιο στο Ρίο για να φτάσει στην ώρα του!

    Super Mario

    Η φετινή διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων έφτασε δυστυχώς στο τέλος της, όλοι όμως αναμένουμε τους επόμενους αγώνες που θα λάβουν χώρα το 2020 στην Ιαπωνία, γεγονός που μας προετοιμάζει για τους φαντασμαγορικούς αγώνες που έρχονται.

    Rio

     

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/protathlitis-ke-ektos-tartan-o-usain-bolt-apokaliptika-ntokoumenta-picsvideo/68581

     

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/ipo-vrochi-epese-avlea-tou-rio-elampse-ellada-sti-chrisi-pentada-fetini-parousia-ton-athliton-mas/68512

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ