• Uncategorized

    Δυνατά παιχνίδια απόψε στο Champions League και το Conference League

    • NewsRoom
    Super League


    Πέντε αναμετρήσεις της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

    Στις 19:00 αρχίζουν οι αγώνες Καραμπάκ-Φερεντσβάρος και Μπόντο Γκλιμτ-Ζαλγκίρις Βίλνιους. Στις 20:00 γίνεται η σέντρα στο παιχνίδι Μακάμπι Χάιφα-Απόλλων Λεμεσού. Ακολουθεί στις 21:00 η αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου-Στουρμ Γκρατς και η βραδιά ολοκληρώνεται, στις 21:45, με το ματς Ερυθρός Αστέρας-Πιούνικ Ερεβάν.

    Σήμερα ξεκινάει και η τρίτη προκριματική φάση του Conference League, με τα παιχνίδια Βίμποργκ-Τορσάβν (20:00), Ρίγα-Ζιλ Βιθέντε (20:00), Βολφσμπέργκερ-Γκζίρα Γιουνάιτεντ (20:30) και Ντουνάισκα Στρέντα-Στεάουα Βουκουρεστίου (21:30).

    Η πρόκριση, η διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ

     Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα σημερινά παιχνίδια του Champions League και του Conference League.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

    Σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Μακροχρόνια στοιχήματα για Premier League, Bundesliga και Ligue 1

    Αύριο διεξάγονται τα υπόλοιπα ματς του Conference League καθώς και οι πρώτοι αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League.

    Την Παρασκευή αρχίζουν τρία μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Premier League, η Bundesliga και η Ligue 1. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τον νικητή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

    Για την Premier League οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, και σε μακροχρόνια στοιχήματα για τον τερματισμό στις πρώτες δύο, τέσσερις, έξι και δέκα θέσεις, τον υποβιβασμό, την ομάδα που θα τερματίσει την τελευταία θέση, την κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, την κορυφαία ομάδα στα Βορειοδυτικά, την κορυφαία ομάδα στα Μίντιλαντς, την καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα, τον νικητή χωρίς τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

    Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και για τα μεγάλα αστέρια της Premier League, για τα συνολικά γκολ των Έρλινγκ Χάαλαντ, Ντάργουιν Νούνιες, Ραχίμ Στέρλινγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ρισάρλισον, Ντιόγκο Ζότα και Χάρι Κέιν.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Κορμπεράν

    Μητσοτάκης: «Εμείς είχαμε εμπνευστεί από τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, τώρα έχουμε τον Γιάννη»



    ΣΧΟΛΙΑ