• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το adidas αθλητικό που πωλείται… “χρυσό” στο e-bay (photos)


    Εσύ πόση ώρα θα περίμενες στην ουρά για την αγορά του παπουτσιού των “ονείρων” σου; Οι φανατικοί θαυμαστές του Kanye West και των παπουτσιών που λανσάρει είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν πολλές ώρες προκείμενου να αποκτήσουν τα νέα παπούτσια της Adidas που έχουν ήδη γίνει sold out. Ο λόγος για τα διάσημα sneakers Υeezy Boost 350 τα οποία σημειώνουν τρελές πωλήσεις στο e-bay και γίνονται ανάρπαστα όπου και αν κυκλοφορήσουν.

    adidas-yeezy-boost-350

    Τα “χρυσά” παπούτσια που τα λάνσαρε στην αγορά ο διάσημος τραγουδιστής της Rap Kanye West, πωλούνται μόνο μέσα από το διαδίκτυο ή σε συγκεκριμένα επιλεγμένα καταστήματα τα οποία διαθέτουν κάποια συλλεκτικά κομμάτια των πολυπόθητων παπουτσιών.

    Όπως φαίνεται όλοι θέλουν να αγοράσουν τα Υeezy Boost 350 τα οποία έχουν καταφέρει να εξαφανίζονται αμέσως από όλα τα site στο Internet στα οποία πωλούνται, καθώς το αγοραστικό κοινό ψάχνει συνεχώς για κάποια ευκαιρία προσφοράς των, ιδιαίτερα ακριβών, παπουτσιών που θα βρουν στο διαδίκτυο.

    Τα Υeezy Boost 350 μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσα από το διαδίκτυο στο e-bay με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, όπως και σε συγκεκριμένες boutique υποδημάτων.

     

    Τα σχέδια και τα χρώματα στα οποία μπορείτε να βρείτε τα πολυπόθητα παπούτσια ποικίλουν ενώ οι τιμές τους ξεκινάνε από 200 δολάρια μέχρι το εξωφρενικό ποσό των 1.000 δολαρίων. Σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα της Adidas από το Λονδίνο μέχρι και το Σικάγο οι φανατικοί θαυμαστές των Yeezy Boost 350 είχαν σχηματίσει ουρές ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Η επιτυχία των Yeezy Boost 350 έφτασε μέχρι και στην χώρα μας όταν πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από το πρωί σε κατάστημα της Κηφισιάς που πουλούσε τα εν λόγω παπούτσια. Ο κόσμος που βρέθηκε στο Simple Caractere στην Κηφισιά ήρθε από διάφορα μέρη, μέχρι και από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων για να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους sneakers. Ακόμη μερικοί από αυτούς κατασκήνωσαν και έξω από το κατάστημα από το βράδυ για να είναι από τους πρώτους που θα αγοράσουν τα παπούτσια.

    Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, όλο το τετράγωνο γύρω από το κατάστημα κατακλύστηκε από νέους υποψήφιους αγοραστές που έσπευσαν να προλάβουν ένα από τα περιορισμένου αριθμού ζευγάρια της Αdidas. Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμονής, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος προσφέρει στον κόσμο καφέ και σνακ για να βοηθήσει όπως μπορεί το ανυπόμονο κοινό.

    Ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές των παπουτσιών Yeezy Boost 350 φαίνεται να είναι και ο Αμερικάνος Πρόεδρος Barack Obama που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία φέρεται να τα αγόρασε και ο ίδιος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ