ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Παυλίνα Βιτζηλαίου αναλαμβάνει νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς:
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 30.12.2020 τον ορισμό της κας. Παυλίνας Βιτζηλαίου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 30.12.2020.
Επισημαίνεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. στις 30. 12.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε «Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε.», Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου ήταν ο κ. Παναγιώτης Τσουκάτος, ο οποίος, κατόπιν της διάσπασης με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητάς της και εισφορά του σε σύσταση νέας τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» (εφεξής η «Επωφελούμενη»), συνεχίζει στην Επωφελούμενη ως Επικεφαλής του Εσωτερικού Ελέγχου αυτής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το φαινόμενο «Godzilla» και η αντικαρκινική ασπίδα: Η επόμενη μέρα στη μάχη με την παχυσαρκία
- Συντάξεις χηρείας: «Ασπίδα» για 100.000 δικαιούχους – Στο συρτάρι περικοπές και αναδρομικά
- Ξενοδοχείο At Sloane: Αρχαίοι ελληνικοί αμφορείς και μοντέλα σε σκηνικό ταινίας του Tom Ford
- Πώς και με τι θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το κόμμα Καρυστιανού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.