ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποσοστό 4,75% στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου απέκτησε η Wellington Management Group, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, η Wellington Management Group προχώρησε στις 15 Νοεμβρίου στην απόκτηση 20.992.909 μετοχές, στο πλαίσιο του placement 21,5 εκατ. μετοχών της πρώην Λαϊκής.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκίνησε placement για το 4,86% των μετοχών της πρώην Λαϊκής
Τράπεζα Κύπρου: Με discount 7,4% το placement για το 4,86%
Τράπεζα Κύπρου: Ανθεκτικότητα στα έσοδα και κέρδη €401 εκατ. στο 9μηνο – Μέρισμα 50% από φέτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Εξοικονομώ»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Προσιτή ενέργεια: Τι σημαίνει ευελιξία στην πράξη – Πώς ο Πόλεμος στο Ιράν έφερε πιο κοντά το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Τελεσίγραφο 48 ωρών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να ανοίξει το Στενό του Oρμούζ – Με επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει η Τεχεράνη (Live Upd)
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.