• Τράπεζες

    Optima bank trader: Η νέα σύγχρονη πλατφόρμα χρηματιστηριακών συναλλαγών

    • NewsRoom
    Ο κ. Αντώνης Μούζας, Επικεφαλής Brokerage της Optima bank

    Ο κ. Αντώνης Μούζας, Επικεφαλής Brokerage της Optima bank


    Τη νέα πλατφόρμα χρηματιστηριακών συναλλαγών Optima bank trader λανσάρει η Optima bank.

    Η τράπεζα, διαθέτοντας πολύχρονη παρουσία στην χρηματιστηριακή αγορά, αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών της στην πραγματοποίηση online χρηματιστηριακών συναλλαγών. Η νέα, ολοκληρωμένη πλατφόρμα, διαθέτει σύγχρονο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο ο πελάτης μπορεί να διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

    Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα Optima bank trader προσφέρει στους πελάτες της τράπεζας τη βέλτιστη εμπειρία στις online χρηματιστηριακές συναλλαγές, με εύχρηστες λειτουργικότητες όπως:

    • real-time ενημέρωση καθώς και ιστορικότητα τιμών μετοχών και ομολόγων (Ελλάδα & Κύπρο)
    • online συναλλαγές σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική
    • δημιουργία πολλαπλών προσωπικών λιστών επενδύσεων και real-time παρακολούθησή τους
    • μοντέρνα απεικόνιση των πληροφοριών, με δυνατότητα διαμόρφωσης και προσαρμογής στις ανάγκες του πελάτη
    • χρηματιστηριακά reports και αναλύσεις σε ημερήσια βάση.

    Η νέα πλατφόρμα Optima bank trader, ενσωματώνει τη βαθιά γνώση της Optima bank για τη χρηματιστηριακή αγορά. Η τράπεζα, διαθέτει από την ίδρυσή της ισχυρό και πολύπειρο χρηματιστηριακό τμήμα, με πολλαπλές βραβεύσεις στο ενεργητικό του, πλαισιωμένο από το εξειδικευμένο Τμήμα Ανάλυσης, αναγνωρισμένο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει.

    Μέσα από τη νέα πλατφόρμα Optima bank trader, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βρει με μια ματιά όλη τη βασική πληροφορία που χρειάζεται, να πραγματοποιήσει εύκολα και γρήγορα εντολές αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλες χρηματιστηριακές συναλλαγές, να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του και να έχει real-time ενημέρωση για τιμές μετοχών. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία των μετοχών που τον ενδιαφέρουν και παράλληλα να διαμορφώνει τον τρόπο απεικόνισης των πληροφοριών σύμφωνα με την προτίμησή του, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη πληροφορία, στη μορφή και με την προτεραιότητα που επιθυμεί.

    Ο κ. Αντώνης Μούζας, Επικεφαλής Brokerage της Optima bank, δήλωσε σχετικά: «Η Optima bank διαθέτει μακρά και επιτυχημένη παρουσία στη χρηματιστηριακή αγορά. Πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στους πελάτες μας, παρουσιάζουμε τη νέα πλατφόρμα Optima bank trader, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, με στόχο να είμαστε η τράπεζα αναφοράς και στην αγορά των online χρηματιστηριακών συναλλαγών».

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκάλυψη: Ποιοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές αποπλήρωσαν περισσότερα από 1,5 δισ. ευρώ δάνεια

     



    ΣΧΟΛΙΑ