ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Optima-Euroxx: Όλο το παρασκήνιο του big deal Τανισκίδη – Πάνω απο 70 εκατ. ευρώ το τίμημα, τι λέει ο πρόεδρος της Optima
Ένα σύγχρονο δίκτυο 25 καταστημάτων
Συνεχίζεται κανονικά το στρατηγικό πλάνο επέκτασης της Optima bank
Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό της πλάνο, η Optima bank προχωράει σταθερά με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα σε Αιγάλεω και Παγκράτι. Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των νέων καταστημάτων εκφράζει απόλυτα την νέα φιλοσοφία που εισάγει η Optima bank για παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας. Μέσα από το καινοτόμο δίκτυο καταστημάτων της, συνδυάζει την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τις προηγμένες εφαρμογές της τεχνολογίας στην υπηρεσία των πελατών.
Παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η τράπεζα έχει τηρήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που αφορούν το επενδυτικό της πλάνο φτάνοντας αισίως τα 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσε επιτυχώς την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 80.139.546 ευρώ. Μέχρι σήμερα η Optima bank έχει συγκεντρώσει καταθέσεις που ξεπερνούν τα 750.000.000 ευρώ, ενώ έχει στηρίξει την Ελληνική Οικονομία με εκταμιεύσεις δανείων που υπερβαίνουν τα 550.000.000 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima bank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, δήλωσε:
«Ενάντια στις πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που ζούμε, η Optima bank, υπερήφανη για τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της, συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της.
Στην Optima bank δεν ελπίζουμε απλώς σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους, αλλά δουλεύουμε σκληρά για αυτό με συνέπεια και σχέδιο, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε όλη την απαραίτητη στήριξη στους ιδιώτες πελάτες μας και τις επιχειρήσεις για την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας.»
Οι διευθύνσεις των νέων καταστημάτων της Optima bank:
25ης Μαρτίου & Ιερά Οδός 259, 12244 Αιγάλεω
Ευτυχίδου 34-36, 11634 Παγκράτι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.