• Τράπεζες

    Ο Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank) για την βράβευση του Ελευθέριου Σαΐτη

    Ο CEO της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, μαζί με τον Ελευθέριο Σαΐτη

    Ο CEO της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, μαζί με τον Ελευθέριο Σαΐτη


    Στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού της EY «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2021 συμμετείχε ο CEO του Ομίλου Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, ως μέλος της ανεξάρτητης εννεαμελούς κριτικής επιτροπής για την ανάδειξη των νικητών, ενώ, απένειμε επίσης, στον Ελευθέριο Σαΐτη, Ιδρυτή και Πρόεδρο των εταιρειών Kronos, Intercomm Foods, Agrophoenix, την τιμητική «Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς».

    Στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την απονομή του βραβείου στον κ. Σαΐτη, ο κ. Ψάλτης σημείωσε μεταξύ άλλων:

    «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που απονέμεται αυτή η ειδική τιμητική Διάκριση. Και όχι τυχαία, καθώς σήμερα, στο πρόσωπο του κ. Σαΐτη, δεν τιμούμε απλώς μία λαμπρή επιχειρηματική διαδρομή.

    Τιμούμε τη διορατικότητα και την εξωστρέφεια, τιμούμε τη βούληση για συνεχή εξέλιξη, αναγνωρίζοντας πως η στασιμότητα είναι η αρχή του τέλους μίας επιχείρησης, τιμούμε τη δύναμη να αναγνωρίζεις λάθη και να τα αξιοποιείς ως διδάγματα για νέα επιχειρηματικά σχέδια, τιμούμε την πίστη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πατρίδας μας και την εργώδη προσπάθεια να αναδειχθούν τα προϊόντα της ελληνικής γης σε όλο τον κόσμο».

    Ο CEO του Ομίλου Alpha Bank αναφέρθηκε και στην προσωπική σχέση και τη συνεργασία του με τον κ. Σαΐτη, καθώς και στις «πλούσιες σε διδάγματα» συζητήσεις του μαζί του, για τη «συναρπαστική προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή» και «την αξία της ομάδας, την ενσυναίσθηση, το σεβασμό προς συνεργάτες, προμηθευτές και εργαζομένους».

    Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Ψάλτης τόνισε: «Είμαι βέβαιος πως σήμερα, μαζί μας, τον Ελευθέριο Σαΐτη τιμούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν και δούλεψαν μαζί του όλες αυτές τις δεκαετίες».

    Alpha Bank: Platinum Χορηγός διαγωνισμό της EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2021

    Τον φετινό διαγωνισμό «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» στήριξε ως Platimun Χορηγός η Alpha Bank, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την ΕΥ.

    Ο διαγωνισμός, διοργανώνεται στην Ελλάδα για όγδοη φορά από την ΕΥ, με στόχο να αναδείξει την επιχειρηματική αριστεία και τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

    Σε διεθνές επίπεδο, ο θεσμός ΕΥ Entrepreneur Of The Year™, με συμμετοχές καταξιωμένων επιχειρηματιών από περισσότερες από 145 πόλεις και 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά βραβεία παγκοσμίως, έχοντας αναδείξει, κατά τα 30 χρόνια της ιστορίας του, προσωπικότητες που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στο παγκόσμιο επιχειρείν.

    Στον διαγωνισμό «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2021, οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και την κοινωνική ευαισθησία τους, επελέγησαν από την ανεξάρτητη εννεαμελή Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από υψηλού κύρους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, τραπεζικού, ακαδημαϊκού και θεσμικού χώρου.

    Διαβάστε επίσης:

    Παύση εργασιών για την RCB Bank στην Κύπρο αποφάσισε η ΕΚΤ – Τι θα γίνει με τις καταθέσεις

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στο deal ΝΕΧΙ – Alpha Bank στις κάρτες πληρωμών

    Τράπεζες: Στις ψηφιακές συναλλαγές στρέφονται οι καταναλωτές – Τι σχεδιάζουν οι τραπεζίτες



    ΣΧΟΛΙΑ