• Τράπεζες

    Νέα κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa»

    • NewsRoom
    alpha bank

    Alpha Bank


    Aπό την Alpha Bank και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

    Ένα νέο προϊόν καινοτομίας και κοινωνικής συνεισφοράς, την προπληρωμένη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» δημιούργησε η Alpha Bank, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Η κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» έρχεται να συμπληρώσει την κυκλοφορία της κάρτας bleep από την Alpha Bank, της πρώτης προπληρωμένης κάρτας της ελληνικής αγοράς που εκδίδεται μέσα σε μόλις 5 λεπτά, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε Κατάστημα. Η φόρτιση και η διαχείριση της κάρτας γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής bleep app.

    Πέραν της άριστης εμπειρίας του Πελάτη στον τομέα των πληρωμών και της απόλυτης ασφάλειας συναλλαγών που παρέχει, η νέα προπληρωμένη, επαναφορτιζόμενη κάρτα «bleep Χαμόγελο Visa» αποτελεί μέσο κοινωνικής προσφοράς. Συγκεκριμένα, το 50% της ετήσιας συνδρομής της κάρτας διατίθεται στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

    Επιπρόσθετα, με κάθε αγορά που πραγματοποιείται σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, ο κάτοχος της κάρτας προσφέρει το ποσό των 0,05€ και η Alpha Bank το διπλασιάζει.

    Η «bleep Χαμόγελο Visa» απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάρτες για τις αγορές τους ανεξάρτητα από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Η νέα κάρτα εκδίδεται επίσης εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής bleep app και αποστέλλεται σε φυσική μορφή ταχυδρομικά στους κατόχους για την πραγματοποίηση των αγορών τους και σε φυσικά καταστήματα.

    Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες της Τράπεζας www.alpha.gr και www.bleep.gr



    ΣΧΟΛΙΑ