ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα εθελουσίας της Τράπεζας Πειραιώς και, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσαν συμμετοχή σχεδόν 900 άτομα.
Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα θα δοθεί μικρή παράταση, αποκλειστικά και μόνο για τους εργαζόμενους του δικτύου και δη των καταστημάτων που πρόκειται να κλείσουν.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η συμμετοχή στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης θα ξεπεράσει τα 1.000 άτομα, υπερκαλύπτοντας τον αρχικό στόχο της Πειραιώς που ήταν αποχωρήσεις 800-1.000 εργαζομένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Βρετανοί χάνουν τρόφιμα αξίας 171 εκατομμυρίων στερλινών ετησίως εξαιτίας των… γλάρων
- Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
- Wall Street: Αρνητικά πρόσημα στην έναρξη της συνεδρίασης με τον Nasdaq να καταγράφει απώλειες άνω του 1%
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε δύο τάνκερ και εισέπραξε 100 εκατ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.