• Τράπεζες

    Μιχαηλίδης (ETE): Δημιουργήσαμε μία νέα ηγετική και κερδοφόρα Εθνική, την τράπεζα του μέλλοντος

    Μιχαηλίδης (ETE): Δημιουργήσαμε μία νέα ηγετική και κερδοφόρα Εθνική, την τράπεζα του μέλλοντος

    Κώστας Μιχαηλίδης, ΕΤΕ


    Με άσπρο πουκάμισο και μπεζ γραβάτα, ο πρόεδρος Κώστας Μιχαηλίδης πήρε για τελευταία φορά το λόγο στη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας και δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον διάδοχο του κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

    Αναφέρθηκε επί μακρόν στο πρόγραμμα μετασχηματισμού της τράπεζας και συνεχάρη τον κ. Μυλωνά για την ηγεσία και την αποτελεσματικότητα του σε δύσκολες συνθήκες.

    «Για 4 χρόνια, πιστέψαμε στον κοινό σκοπό να συνεχίσουμε να δημιουργούμε όραμα μαζί. Να θωρακίσουμε και να οδηγήσουμε την Εθνική Τράπεζα στο αύριο. Δημιουργήσαμε μία νέα ηγετική και κερδοφόρα Εθνική, την τράπεζα του μέλλοντος. Τα αποτελέσματα μας έδωσαν κουράγιο και αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε να δημιουργούμε».

    Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα μετασχηματισμού, στην ιστορική ευκαιρία που δίνει για ανάπτυξη η αξιοποίηση των πόρων του, λέγοντας πως «η Εθνική βρίσκεται στις επάλξεις για να στηρίξει τους πελάτες της με ενσυναίσθηση και ευθύνη, συνέπεια και σκληρή δουλειά».

    «Δεν υπάρχουν λόγια», κατέληξε «να εκφράσω την συγκίνηση μου για αυτό το ταξίδι των 4 ετών. Με ικανοποίηση και υπερηφάνεια συμμετείχα στο ταξίδι. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό».

    Διαβάστε ακόμη:

    Μυλωνάς: Η Εθνική Τράπεζα δεν χρειάζεται αύξηση κεφαλαίου – Στόχος τα 490 εκατ. ευρώ οργανικής κερδοφορίας το 2022

    Τράπεζες: Οι 5 κρίσιμοι τομείς που παρακολουθούν οι αναλυτές

    4 σε 1 το νέο μοντέλο για τα τραπεζικά καταστήματα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ