• Go4More Εθνική Τράπεζα

    Τράπεζες

    Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

    • NewsRoom

    Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα θρανία και τα γραφεία.

    Νέα είδη για το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, ενώ θα δημιουργήσουν όρεξη για όμορφα ξεκινήματα.

    Μπορεί να γυρίζουμε στην καθημερινότητα, ωστόσο, νέες μικρές ή μεγαλύτερες προσθήκες στον χώρο θα δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που ανυψώνει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κι αν καταπιανόμαστε.

    Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

    Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

    Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

    Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr

    Go4More Moustakas

    Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com

    GO4More Hondos Center

    Ανανεώστε το σπίτι σας, το γραφείο σας με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

    Go4More ΙΚΕΑ

    Πώς κερδίζετε

    Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

    Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

    Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr