array(0) {
}
        
    
Menu

Alpha Bank: Προχώρησε σε αγορά 1.982.536 ίδιων μετοχών

Τράπεζες

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα θρανία και τα γραφεία.

Νέα είδη για το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, ενώ θα δημιουργήσουν όρεξη για όμορφα ξεκινήματα.

1

Μπορεί να γυρίζουμε στην καθημερινότητα, ωστόσο, νέες μικρές ή μεγαλύτερες προσθήκες στον χώρο θα δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που ανυψώνει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κι αν καταπιανόμαστε.

Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr

Go4More Moustakas

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com

GO4More Hondos Center

Ανανεώστε το σπίτι σας, το γραφείο σας με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Go4More ΙΚΕΑ

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς ένα δάνειο–μαμούθ, γονάτισε την Μάρμαρα Παυλίδης και η σχέση με το δικαστικό θρίλερ
Εθνική Τράπεζα: Πούλησε στην Πειραιώς το 9,9% της Εθνικής Ασφαλιστικής για 62,4 εκατ.
Τράπεζα Πειραιώς: Έκλεισε το deal για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής – €600 εκατ. σε μετρητά το τίμημα
Εθνική Τράπεζα: Αγορά 102.000 ιδίων μετοχών από 18/11 έως 25/11/2025
Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, ΑΒΑΞ, HelleniQ Energy, Eθνική Τράπεζα
Ελληνικές τράπεζες: Όλα όσα έγιναν στο συνέδριο της JPMorgan στο Λονδίνο – Τα πλάνα που παρουσίασαν οι CFOs
Jefferies για ελληνικές τράπεζες: Αναβαθμίσεις, νέες εκτιμήσεις και σταθερή ορατότητα στα μερίσματα
ΕΤΕ: Πάνω από 3,5 φορές η υπερκάλυψη του ομολόγου των 500 εκ. ευρώ – Στο 3,375% το επιτόκιο
Εθνική Τράπεζα: Υπερκάλυψη πάνω από τρεις φορές στο ομόλογο – Στο 1,5 δισ. οι προσφορές (upd)
Jefferies για Εθνική Τράπεζα: Η πιο ισχυρή κεφαλαιακά τράπεζα στην Ελλάδα