Menu
-2.02%
Τζίρος: 360.48 εκατ.

ΥΠΑΝ: Επίδοση-ρεκόρ με φοροαπαλλαγές άνω των 134 εκατ. ευρώ για 90 επενδυτικά σχέδια το 2026

Τράπεζες

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα θρανία και τα γραφεία.

Νέα είδη για το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, ενώ θα δημιουργήσουν όρεξη για όμορφα ξεκινήματα.

1

Μπορεί να γυρίζουμε στην καθημερινότητα, ωστόσο, νέες μικρές ή μεγαλύτερες προσθήκες στον χώρο θα δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που ανυψώνει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κι αν καταπιανόμαστε.

Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr

Go4More Moustakas

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com

GO4More Hondos Center

Ανανεώστε το σπίτι σας, το γραφείο σας με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Go4More ΙΚΕΑ

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Morgan Stanley party των 4 τραπεζιτών, η συμμαχία Βαρδινογιάννη-Λάτση-Ταμβακάκη και ο Κλαούζεβιτς, η Σμπώκου, η Δρέττα και οι ψίθυροι, τι θα γίνει αύριο στο ΚΥΣΕΑ, η νέα τάπα στον Ανδρουλάκη και τα ονόματα – έκπληξη του Σαμαρά
Morgan Stanley: Πειραιώς και Eurobank έτοιμες για θετικές εκπλήξεις στο β’ τρίμηνο
H ανάρπαστη Aktor, οι υπέροχες «3» και οι τράπεζες, η έκπληξη από το fund Millennium, η βράβευση Μεγάλου, οι σκοτεινοί ελιγμοί του Χριστόφορου Παυλίδη, το χτύπημα στον «πειρατή» Προκοπίου, ο σωτήρας της Pharmathen και τα χρυσά deals Μαρτίνου και Παληού
Ψηφιακό ευρώ: Πειραιώς, Εθνική και Χανίων στο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΚΤ
Εθνική Τράπεζα: Βραβεύτηκε για 2η διαδοχική χρονιά ως «Best Investment Bank for Financing Solutions in Greece»
Goldman Sachs: Γιατί βλέπει νέο κύκλο αναβαθμίσεων στις ελληνικές τράπεζες
Αντίδραση του τουρκικού ΥΠΕΞ για το κλείσιμο 8 μειονοτικών σχολείων στη Θράκη
Εθνική Τράπεζα: Παραμένει ανθεκτική η επενδυτική διάθεση στις ΜμΕ παρά την γεωπολιτική διαταραχή – Στο επίκεντρο το ΑΙ (πίνακες)
Εθνική Τράπεζα: Η «Σοφία» ανοίγει τον δρόμο για την τράπεζα του AI – Τα σχέδια για το 2027
Το alert του Buffett, οι 5 σωματοφύλακες, η Βρεττού, τα μαθηματικά της Credia και η BlackRock, το νέο μυστικό του Εξάρχου, ο Παυλίδης και οι δίκες στο Λονδίνο, γιατί μας δουλεύει (κανονικά) ο Τόλης Βακάκης, τα ψώνια των Μαρτίνου και Ιγγλέση και το γαλάζιο μενού (με Σαμαρά) στο Lolita’s