array(0) {
}
        
    
Menu
-1.74%
Τζίρος: 193.06 εκατ.

Κόσοβο: Ο Ντιμάλ Μπάσα εξελέγη νέος πρόεδρος του κοινοβουλίου

Τράπεζες

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα θρανία και τα γραφεία.

Νέα είδη για το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, ενώ θα δημιουργήσουν όρεξη για όμορφα ξεκινήματα.

1

Μπορεί να γυρίζουμε στην καθημερινότητα, ωστόσο, νέες μικρές ή μεγαλύτερες προσθήκες στον χώρο θα δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που ανυψώνει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κι αν καταπιανόμαστε.

Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr

Go4More Moustakas

Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com

GO4More Hondos Center

Ανανεώστε το σπίτι σας, το γραφείο σας με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Go4More ΙΚΕΑ

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Τράπεζα: Αγορά ιδίων μετοχών ύψους 3.211.725,94 ευρώ
Το ράλι 🚀 σε Alpha και Metlen και η επιβεβαίωση του wiseman, το big deal που έρχεται, τα σπίτια και το νησί του μικροεκδότη με το 🔫 Tommy gun, η εισήγηση Πιέρ για τον ΦΠΑ στα νεόδμητα, ο άγνωστος broker Μαργαρίτης και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
UBS και Deutsche Bank: Γιατί επιλέγουν Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank ως top picks
UBS: Οι τράπεζες στο επίκεντρο – Νέες εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία
Εθνική Τράπεζα: Αγορά 300.000 ιδίων μετοχών από 7/8 έως 14/8/2025
UBS και Deutsche Bank για ελληνικές τράπεζες: Νέες τιμές στόχοι και συστάσεις
Σχολεία σε Αχαΐα, Ήπειρο και Χίο: Ανοιχτά και ασφαλή μετά τις πυρκαγιές
Πίσω στα θρανία: Η επίσημη ημερομηνία για το πρώτο κουδούνι του 2025
Χρηματιστήριο: Ποιες και πόσες μετοχές θα απαρτίζουν τον ελληνικό MSCI μετά την αναβάθμιση – Μάχη στις κεφαλαιοποιήσεις των blue chips
Deutsche Bank για ελληνικές τράπεζες: Παραμένουν top επιλογές στην Ευρώπη ακόμη και μετά το ράλι