Menu
-0.02%
Τζίρος: 102.41 εκατ.

Rebrain Greece: Άνοιξε η πλατφόρμα για εγγραφές στη δράση του Μονάχου

Τράπεζες

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Έφτασε ο Σεπτέμβριος! Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι και αφού φορτίσαμε τις μπαταρίες μας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα θρανία και τα γραφεία.

Νέα είδη για το σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας, ενώ θα δημιουργήσουν όρεξη για όμορφα ξεκινήματα.

1

Μπορεί να γυρίζουμε στην καθημερινότητα, ωστόσο, νέες μικρές ή μεγαλύτερες προσθήκες στον χώρο θα δώσουν μία νότα αισιοδοξίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα έξτρα κίνητρο που ανυψώνει τη διάθεσή μας και μας βοηθάει ώστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε ό,τι κι αν καταπιανόμαστε.

Τώρα μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και ταυτόχρονα να κερδίζουμε στις αγορές μας, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Ό,τι χρειάζεστε για το σχολείο ή το σπίτι μπορείτε τώρα να το αποκτήσετε, πληρώνοντας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζοντας κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

– Αγοράστε τα σχολικά σας είδη στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr

Go4More Moustakas

– Κάντε τις αγορές σας στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com

GO4More Hondos Center

– Ανανεώστε το σπίτι σας, το γραφείο σας με αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Go4More ΙΚΕΑ

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας, πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Για να φροντίσουμε εμάς και αυτούς που αγαπάμε, ξεκινώντας το φθινόπωρο με νέα διάθεση!

Επιβράβευση σε κάθε αγορά και τη νέα σχολική χρονιά. Με την Εθνική μας Τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκράβα: Κλειστά από σήμερα τα σχολεία λόγω της οσμής αερίου – Αρχίζουν νέοι έλεγχοι
Χρηματιστήριο: Γιατί η αγορά και οι τραπεζικές μετοχές μπαίνουν σε ομηρία μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και η επιστροφή στις 2.600 μονάδες
Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε 715.447 ίδιες μετοχές έναντι €12,3 εκατ.
Εθνική Τράπεζα: Επένδυση €1,3 δισ. στην τεχνολογία με ετήσιο όφελος €200 εκατ. – Στον πυρήνα της λειτουργίας το AI
Στράτος Μολυβιάτης (Εθνική Τράπεζα): Στοίχημα η ΕΤΕ να γίνει γέφυρα ανάμεσα στην παραδοσιακή τραπεζική και το ΑΙ
Παύλος Μυλωνάς: Επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ στην τεχνολογία – Πώς άλλαξε η Εθνική Τράπεζα «από τα κανάλια έως τον πυρήνα»
Deal Εθνικής Τράπεζας και Δήμου Αθηναίων για 7 ακίνητα και εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρω
Τι γίνεται με Metlen – Cener, ποιος χρωστάει 540.000 στον Καίσαρη, Καρβέλας VS Βίσση (Money talks, bullshit walks), τα τρελά κέρδη ΔΔ και Εμπειρίκου, τα 250 εκατ. του Μαρινάκη και ένα quiz για τον χωρισμό εφοπλιστικού ζεύγους
Yoda: Δάνειο 600 εκατ. από Alpha Bank & Εθνική στον Παπαλέκα
IKEA x XBOX: Η σειρά YXSTABY, εμπνευσμένη από το gaming, έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα!