• Τράπεζες

    H Tράπεζα Πειραιώς Χορηγός της παράστασης Μήδεια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

    • NewsRoom
    Τράπεζα Πειραιώς

    Τράπεζα Πειραιώς


    Η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει την πολυετή και δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία της παράστασης Μήδεια του Λουίτζι Κερουμπίνι που παρουσιάζεται από τις 25 Απριλίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Με τη Μήδεια του Λουίτζι Κερουμπίνι ξεκινά το αφιέρωμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας.

    Η μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της ΕΛΣ με τρεις σπουδαίες όπερες της Αμερικής – τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, την Όπερα του Καναδά και τη Λυρική Όπερα του Σικάγου – θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Φιλίπ Ωγκέν και σκηνοθεσία και σκηνικά Ντέιβιντ ΜακΒίκαρ, με την Άννα Πιρότσι στον ομώνυμο ρόλο.

    Η υποστήριξη του Πολιτισμού και των Τεχνών αποτελεί για την Τράπεζα Πειραιώς θεμελιώδη πυλώνα της Εταιρικής της Υπευθυνότητας. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Τράπεζα ενισχύει και ενθαρρύνει δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον Πολιτισμό της χώρας μας, ανταποκρινόμενη στον ενεργό ρόλο που οφείλει να έχει μέσα στην Κοινωνία.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ