• Τράπεζες

    Διακοπές; go4more από την Εθνική Τράπεζα με κέρδος έως 20% στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

    • NewsRoom

    Θάλασσα, ξεκούραση, βόλτες, μουσική, καλό φαγητό, νησάκι, εκδρομές, παρέες, φίλοι… Ό,τι κι αν σημαίνουν για εσάς οι διακοπές, το σίγουρο είναι πως είναι εδώ -Ιούλιος γαρ- και, αν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει, τότε μάλλον ετοιμάζετε βαλίτσες… Κι όσο πλησιάζει η μέρα αναχώρησης τόσο αυξάνονται οι αναζητήσεις στο Internet, σε οδηγούς διακοπών, αλλά και τα τηλέφωνα. Γιατί διακοπές σημαίνει επίσης ξενοδοχείο, εισιτήρια, αυτοκίνητο, κρατήσεις και, φυσικά, μαγιό, αξεσουάρ και πολλά άλλα…

    Κι όμως, τώρα μπορείτε να τα βρείτε όλα, και ακόμα περισσότερα, βγαίνοντας κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας!

    Πώς κερδίζετε

    Με το go4more, κάνετε τις αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και συλλέγετε αυτόματα πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος, αλλά και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές.

    Φέτος τον Ιούλιο, η Εθνική Τράπεζα έχει επιλέξει για εσάς μοναδικές προσφορές, που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο ευχάριστες, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι ότι κι αν κάνετε.

    Προγραμματίστε τις διακοπές σας!

    • Κλείστε εισιτήρια στη Minoan Lines, από 1 έως και 31 Ιουλίου, με κέρδος 5% σε go4more πόντους.
    • Επιλέξτε το κατάλυμα της επιλογής σας στο Ekdromi.gr με κέρδος 15% σε go4more πόντους για όλο τον Ιούλιο, αλλά και μια διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
    • Κερδίστε 10% σε πόντους, για ενοικίαση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιήσετε τον Ιούλιο από το carnmotion.gr

    Απολαύστε τα ψώνια σας!

    • Αγοράστε τα απαραίτητα για τις διακοπές σας στα πολυκαταστήματα Attica από 1 έως 15 Ιουλίου και, εφόσον εξαργυρώσετε τους διαθέσιμους πόντους σας, έχετε επιπλέον κέρδος 20% επί του ποσού της εξαργύρωσης σε go4more πόντους.
    • Αγοράστε προϊόντα αντιηλιακής προστασίας, καθώς και καλλυντικά ενυδάτωσης / αντιγήρανσης στο Central Pharmacy από 2 έως 16 Ιουλίου και κερδίστε το 10% της αξίας των αγορών σας, σε πόντους.
    • Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας από ένα κατάστημα Public και κερδίστε 30% της αξίας τους σε πόντους, όλο τον Ιούλιο.

    Κάντε τις βόλτες σας!

    • Απολαμβάνοντας έναν καφέ, ένα γεύμα ή ένα γλυκό στο B&E cafe – restaurant του Μουσείου Γουλανδρή, στο IT Restaurant ή στο Canal Cafe του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζετε 10% της αξίας τους σε go4more πόντους, από 2 έως 16 Ιουλίου.
    • Κερδίστε 5% σε πόντους, στα καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια ELIN, από 12 έως και 31 Ιουλίου.

    Ιούλιος - μήνας διακοπών και προσφορών με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

    Αν λοιπόν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε ήδη μέλος του go4more, κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους από κάθε σας αγορά.

    Μπορείτε να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, αλλά και να επωφελείστε από τις ειδικές προσφορές. Για να δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές, πατήστε εδώ.

    Δείτε εδώ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

    Ενημερωθείτε για τους πόντους σας, εύκολα και γρήγορα, πατώντας Σύνδεση στο https://www.nbg.gr/go4more/, στην ειδική εφαρμογή του go4more app για smart phones ή μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

    Αυτόν τον Ιούλιο κερδίζετε περισσότερα, με το go4more!