ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στο Σχηματάρι, το απόγευμα της Πέμπτης.
Οι συγγενείς και οι γείτονες είχαν καιρό να δουν την 62χρονη γυναίκα η οποία φρόντιζε τον 63χρονο άνδρα της που φέρεται nνα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ανησύχησαν.
Οι συγγενείς εικάζουν ότι πιθανότατα η σύζυγος να έφυγε πρώτη από παθολογικά αίτια και αβοήθητος ο άνδρας να άφησε κι εκείνος την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι.
Το ΑΤ Τανάγρας που ανέλαβε την προανάκριση παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι θα γίνει με της απουσίες των μαθητών λόγω γρίπης (εγκύκλιος)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι διαρρήκτες που είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος των νοτίων προαστίων (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Washington Post: Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε «μυστικά» αεροσκάφος εξαιτίας απειλών του Ιράν
- Υπόθεση Marfin: Στον ανακριτή σήμερα η 46χρονη – Τι αναμένεται να καταθέσει
- Δημόσιο: Μειώθηκαν κατά 237 εκατ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς ιδιώτες τον Ιούνιο
- Άγιος Δημήτριος: Νεκρός 38χρονος αστυνομικός μέσα στο υπηρεσιακό του όχημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.