• Top Stories

    Ξαφνική σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου σημαίνει εκλογικό συναγερμό

    • NewsRoom
    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών


    Συναγερμός σήμανε ξαφνικά χθες το βράδυ, όταν έγινε γνωστό ότι υπουργοί και βουλευτές που εντάσσονται στο κλίμα της ομάδας των 53+ συναντήθηκαν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου βγάζοντας από το συρτάρι εκλογικά σενάρια. Η σύσκεψη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί κυβερνητική, καθώς σε αυτήν συμμετείχαν ο Θοδωρής Δρίτσας και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που δεν κατέχουν κάποια υπουργική θέση.

    Όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν για το αντικείμενο της συνάντησης, απάντησαν ως εξής: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά» είπε η Θεανώ Φωτίου, «εκλογές; ποιος ασχολείται με εκλογές;» ήταν το σχόλιο του αρμόδιου για τις εκλογές υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

    Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι σήμερα, Τρίτη, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η κυβέρνηση «σπάει» με τροπολογία, λίγο πριν τις εκλογές, 4 δήμους της χώρας!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσακαλώτος εκτιμά ότι ΝΔ είναι πιθανό να κερδίσει τις επόμενες εκλογές-Ευχαριστίες από Πειραιώς



    ΣΧΟΛΙΑ