• Top Stories

    Η Ε. Αγαπιδάκη γράφει: Τζακ ποτ βλακείας! Προλάβετε! Ο Πολάκης θα μοιράσει εκατομμύρια

    • Contributor
    Παύλος Πολλάκης

    Παύλος Πολλάκης


    Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Πολάκη. Δεν είχα καταλάβει ότι τον διόρισε ο Τσίπρας ως Υπουργό Τραμπουκισμού και τόσο καιρό τον κρίνω άδικα ως Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. Αυτά παθαίνεις μαγκέν ντε τζαμπέν, όταν αντί να κάνεις τη δουλειά για την οποία υποτίθεται ότι βρίσκεσαι στο Υπουργείο Υγείας, παίρνεις σβάρνα τις εκπομπές και απειλείς δημοσιογράφους.

    Βλακεία πρώτη: “θα εγκρίνουμε 80 εξετάσεις για να να γίνονται δωρεάν!”

    Αποτέλεσμα: τιμολόγησαν χτες τις 80 εξετάσεις, αλλά ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει λεφτά να τις καλύψει. Παναπεί, δεν εγκρίνονται, δε θα γίνουν δωρεάν, τις ξεχνάμε. Λυπάται πολύ ο υπουργός, αλλά ελπίζει να απολαύσατε το σόου.

    Βλακεία δεύτερη: ανάμεσα στις μαϊμού δωρεάν εξετάσεις που διαφημίζει ο Πολάκης είναι και η ψηφιακή μαστογραφία, μόνο που, στην τελική λίστα, δεν υπάρχει.
    Γιατί; Γιατί τα σαϊνια που έχει διορίσει ως συμβούλους, μπέρδεψαν το DR (Digital Radiography) που είναι η Ψηφιακή Ακτινογραφία με το DM (Digital Mammography) και το CM (Computed Mammography), που αφορούν την ψηφιακή μαστογραφία.

    Αποτέλεσμα: τιμολόγησαν με τιμή 30-35 ευρώ, την ακτινογραφία που έκανε μόλις 3 ευρώ!

    Πολάκη, φιλικά στο λέω, μην ακούς τι σου λένε, το ΧΙΒ δεν είναι HIV. Σε κοροϊδεύουν και γελάνε πίσω από την πλάτη σου.

    Ειρήνη Αγαπιδάκη. Αρθρογράφος-Ψυχολόγος
    Ειρήνη Αγαπιδάκη. Αρθρογράφος-Ψυχολόγος

    Και αν βρε παλικάρι μου είσαι εντελώς ανίδεος και δεν ξέρεις ούτε τα στοιχειώδη, βρες εκεί πέρα 2-3 σοβαρούς ανθρώπους να ξέρουν γράμματα, για να μη γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών.
    Βλέπεις, με αυτά που κάνεις, επιβεβαιώνεις με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι δε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη ούτε σε εσάς, ούτε στους ανθρώπους που επιλέγετε ως συνεργάτες και συμβουλάτορες γιατί είναι ούνα φάτσα, ούνα ράτσα με την πάρτη σας: ανίκανοι δηλαδής.

    Τρέχα τώρα και πες στα σαΐνια σου να αλλάξουν γρήγορα τις τιμές, γιατί αυτό που τιμολογήσατε 30 ευρώ, είναι η ψηφιακή ακτινογραφία ντάρλινγκ και ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει κάθε χρόνο 1,5 εκατομμύριο τέτοιες.
    Ούτε τώρα κατάλαβες; Αν δεν αλλάξει άμεσα η τιμή, θα τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα Πολάκη!

    Άντε παλικάρι, τρέχα να χαρείς. Και που ‘σαι;
    Κόψε τις τζάμπα μαγκιές, δε σε παίρνει.

    Το ευχαριστώ που σε ξεστραβώνουμε, είναι προαιρετικό.

    PS. Κάτι πρέπει να γίνει. Δεν είναι δυνατό επειδή ο κάθε τυχάρπαστος γίνεται υπουργός να πετάει τα λεφτά μας στα σκουπίδια, να πληρώνουμε και τη ζημιά και να μη λογοδοτεί!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Άγης Βερούτης υπογράφει ένα σκληρό άρθρο: Στην Κούβα ισχύει η ισότητα όλων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: A. Βερούτης: Στην νέα ΕΡΤ δουλεύουν 3.200 άτομα. Στην πολυεθνική Fraport 550

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Άγης Βερούτης: Ελεύθεροι επαγγελματίες πηγαίνετε στην Βουλγαρία. Στην Ελλάδα θα πάτε φυλακή



    ΣΧΟΛΙΑ