• Top Stories

    Τσεπο-κάρτα ή καρτο-τσέπη; Τα έμπλεξε και μας μπέρδεψε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή (video)

    • NewsRoom
    Πάνος Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    Περισσότερες απορίες παρά εξηγήσεις γέννησε η νέα προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση για τον τρόπο πληρωμής του πολιτελούς ξενοδοχείου Mandarin, στο Λονδίνο.

    Από το βήμα της βουλής, κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,  ο κ. Καμμένος, υποστήριξε ότι χρησιμοποίησε την κάρτα του για να κάνει την κράτηση του δωματίου, αλλά πως τελικά πλήρωσε με μετρητά, «από την τσέπη του», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν δήλωσε από το βήμα της ολομέλειας πως πλήρωσε με την πιστωτική του κάρτα, κατά την συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής.

    «Είπα στην Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρήστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου», δικαιολογήθηκε ο Πάνος Καμμένος.

    Ωστόσο τα πρακτικά της βουλής, που επικαλείται ο κ. Καμμένος, δεν δικαιώνουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Και αυτό καθώς καταγράφεται καθαρά πως ισχυρίστηκε πως πλήρωσε με την κάρτα του το δωμάτιο.

    Για του λόγου του αληθές το επίμαχο κομμάτι από τα πρακτικά της Βουλής έχει ως εξής: «Δεν έμεινα στο ξενοδοχείο στο οποίο είχα κλείσει από την αρχή, γιατί από κάτω ήταν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, οι οποίοι έκαναν αυτή τη δουλειά και με ειδοποίησε η ασφάλειά μου. Έκλεισα δωμάτιο και το πλήρωσα με την κάρτα μου, το οποίο το καταθέτω, γιατί ήθελε να το δει ο κ. Γεωργιάδης. Το πλήρωσα με την κάρτα μου, εδώ είναι και η κάρτα μου, να την δείτε όλοι, το πλήρωσα από την τσέπη μου».

    Το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 12:25 και μετά

    Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης κάλεσε τον Π. Καμμένο σε μια έντονη λογομαχία να είναι πιο ειλικρινής ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβούλιο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έβαλε μπροστά για μια ακόμη φορά τα ανήλικα παιδιά του, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Δημοσχάκης απειλεί να βγάλει το παιδί του σε βίντεο.

    Πάντως, ο Πάνος Καμμένος εκτός από τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης έχει πλέον να αντιμετωπίσει και τις αντιδράσεις που προκαλεί στο ίδιο του το κόμμα η αλλαγή της γραμμής του κόμματος σε μια γραμμή από κρίσιμα ζητήματα.

    Ήδη, κατά την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την διευκόλυνση των διαδικασιών για τη νομική αλλαγή της ταυτότητας φίλου  από τα 15, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15



    ΣΧΟΛΙΑ